,, ,

Ali Çevlik Filminin Muhteşem Galası

Tv-Dünyası 30.12.2022 - 10:23, Güncelleme: 30.12.2022 - 10:30 4819+ kez okundu.
 

Ali Çevlik Filminin Muhteşem Galası

Ali Çevlik Filminin Muhteşem Galası
Yapımcılığını Baran Mayda ,nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mahmut Baldemir  ,in oturduğu başrollerinde Erkan Bektaş , Sefa Zengin , Seher Kılıç , Ulfi Dağcı  , Fevzi Berdibek , Cevdet Yılmaz ,ın rol aldığı Ali Çevlik filminin İstanbul galası dün akşam Beyoğlu atlas sinemasında gerçekleştirildi. Galaya usta oyuncu Erol Teşçı ,  Bingöl belediye başkanı Erdal Erıkan , Bakan Cevdet Yılmaz ,  Ak Parti Bingöl milletvekili Fevzi Berdibek , Beyoğlu belediye başkanı Haydar Ali Yıldız ,  dünya markalar derneği markalaşma direktörü Zuhal Adıgüzel ve başarılı estetisyen Rukiye Kodak onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Ali  Çevlik filminin Konusu ise :  Ali Çevlik, atıl duran bir şubeden şampiyon adayı bir boksör çıkarmaya çalışan eski bir boks şampiyonunun hikayesini konu ediyor. Sinan Cevahir , eski bir boks şampiyonu ve antrenördür. Kulüp başkanının aldığı ani bir karar Sinan’ın hayatını derinden etkiler. Başkan, uzun süredir atıl olan Bingöl şubesinden, şampiyon adayı bir boksör çıkarılmasını ister. Bu amaç doğrultusunda Sinan, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur. Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN Fotoğraf: Görkem EMGEN
Ali Çevlik Filminin Muhteşem Galası

Yapımcılığını Baran Mayda ,nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mahmut Baldemir  ,in oturduğu başrollerinde Erkan Bektaş , Sefa Zengin , Seher Kılıç , Ulfi Dağcı  , Fevzi Berdibek , Cevdet Yılmaz ,ın rol aldığı Ali Çevlik filminin İstanbul galası dün akşam Beyoğlu atlas sinemasında gerçekleştirildi. Galaya usta oyuncu Erol Teşçı ,  Bingöl belediye başkanı Erdal Erıkan , Bakan Cevdet Yılmaz ,  Ak Parti Bingöl milletvekili Fevzi Berdibek , Beyoğlu belediye başkanı Haydar Ali Yıldız ,  dünya markalar derneği markalaşma direktörü Zuhal Adıgüzel ve başarılı estetisyen Rukiye Kodak onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Ali  Çevlik filminin Konusu ise :  Ali Çevlik, atıl duran bir şubeden şampiyon adayı bir boksör çıkarmaya çalışan eski bir boks şampiyonunun hikayesini konu ediyor. Sinan Cevahir , eski bir boks şampiyonu ve antrenördür. Kulüp başkanının aldığı ani bir karar Sinan’ın hayatını derinden etkiler. Başkan, uzun süredir atıl olan Bingöl şubesinden, şampiyon adayı bir boksör çıkarılmasını ister. Bu amaç doğrultusunda Sinan, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur.

Haber: Görkem EMGEN - Semra TEKİN
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.