,, ,

Alara Turan Kimdir?

Kimdir 27.09.2023 - 16:09, Güncelleme: 27.09.2023 - 16:09 5646+ kez okundu.
 

Alara Turan Kimdir?

Alara Turan Kimdir, Nerelidir? Alara Turan Hayatı ve Biyografisi
Alara Turan Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. 14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Ayrıca A. Çehov’un Martı isimli tiyatro oyunu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. İlk dizi deneyimini 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Hayal karakterini canlandırarak yaşamıştır. 2021 yılında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yıldız rolü ile en büyük çıkışını yapmıştır. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor
Alara Turan Kimdir, Nerelidir? Alara Turan Hayatı ve Biyografisi

Alara Turan Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur. 14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Özel Saint Joseph Fransız Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.

Üniversite yıllarında birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Ayrıca A. Çehov’un Martı isimli tiyatro oyunu ile dikkatleri üzerine çekmiştir. İlk dizi deneyimini 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinde Hayal karakterini canlandırarak yaşamıştır.

2021 yılında ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Yıldız rolü ile en büyük çıkışını yapmıştır. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.