,, ,

Alanya'da kripto para yağması: 3 zanlı tutuklandı

Gündem 23.10.2023 - 16:37, Güncelleme: 23.10.2023 - 16:37 2977+ kez okundu.
 

Alanya'da kripto para yağması: 3 zanlı tutuklandı

Alanya’da kripto para hırsızlığı: Silah zoruyla hesaplarına aktarılan 15 bin dolarlık kripto para için 3 zanlı tutuklandı. Soruşturma devam ediyor
Alanya 'da yabancı uyruklu bir kişinin hesabındaki kripto parayı zorla kendi hesaplarına aktardıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, yabancı uyruklu D.D'nin kendisini silah zoruyla alıkoyan şüpheli 4 kişinin 15 bin dolar değerinde kripto parasını hesaplarına aktardıkları şikayeti üzerine soruşturma başlattı. Bunun üzerine çalışma yürüten İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların da yabancı uyruklu olduğunu belirleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Mahmutlar Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, R.N, Z.G. ve A.A'yı gözaltına aldı, bir şüpheli ise adreste bulunamadı. İkamette yapılan aramalarda ise 2 silah, silaha ait fişekler, 10 kartuş, kesici alet, sahte ikamet izin belgesi, 335 sentetik ecza hap, Türk lirası ve döviz ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "yağma" suçundan tutuklandı. Bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.  
Alanya’da kripto para hırsızlığı: Silah zoruyla hesaplarına aktarılan 15 bin dolarlık kripto para için 3 zanlı tutuklandı. Soruşturma devam ediyor

Alanya 'da yabancı uyruklu bir kişinin hesabındaki kripto parayı zorla kendi hesaplarına aktardıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı, yabancı uyruklu D.D'nin kendisini silah zoruyla alıkoyan şüpheli 4 kişinin 15 bin dolar değerinde kripto parasını hesaplarına aktardıkları şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

Bunun üzerine çalışma yürüten İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların da yabancı uyruklu olduğunu belirleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti.

Mahmutlar Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, R.N, Z.G. ve A.A'yı gözaltına aldı, bir şüpheli ise adreste bulunamadı.

İkamette yapılan aramalarda ise 2 silah, silaha ait fişekler, 10 kartuş, kesici alet, sahte ikamet izin belgesi, 335 sentetik ecza hap, Türk lirası ve döviz ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "yağma" suçundan tutuklandı.

Bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.