,, ,

Akşener: İYİ Parti bu seçimlerde kimseyi şaşırtacak

Siyaset 25.01.2024 - 17:47, Güncelleme: 25.01.2024 - 17:47 5637+ kez okundu.
 

Akşener: İYİ Parti bu seçimlerde kimseyi şaşırtacak

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin bu seçimlerde Türkiye genelinde beklenmedik bir sonuç alacağını belirtti
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: "İYİ Parti bu seçimlerde Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır." İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Erzurum İl Başkanlığını ziyaret etti. ODA TV 'de, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale hakkında çıkan haber için "Düzmece ve yalan" değerlendirmesinde bulunan Akşener, "Bu konuyu yalanladık ama bugün bir başka Youtube kanalında iş Ümit Özlale'nin istifa edeceğine kadar götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik. Biraz önce Ümit Özlale ile de konuştum. O da yalanlıyor." dedi. Akşener, partisinin bu tür operasyonel davranış biçimlerine alıştığını belirterek, "Bu işlemlere ilişkin bendeki tecrübe Sayın Cumhurbaşkanı'nda bile yok. Ben alışkınım ama korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti bu seçimlerde hür ve müstakil kararıyla Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. İYİ Parti kuruluş ayarları çerçevesinde 2028'de hem iktidar olacak hem de işaret ettiği kişi cumhurbaşkanı seçilecektir." diye konuştu. Akşener, Erzurum 'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Akşener, esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.Akşener, Erzurum'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Akşener, esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin bu seçimlerde Türkiye genelinde beklenmedik bir sonuç alacağını belirtti

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: " İYİ Parti bu seçimlerde Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Erzurum İl Başkanlığını ziyaret etti. ODA TV 'de, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale hakkında çıkan haber için "Düzmece ve yalan" değerlendirmesinde bulunan Akşener, "Bu konuyu yalanladık ama bugün bir başka Youtube kanalında iş Ümit Özlale'nin istifa edeceğine kadar götürülmüş. Bu konularla ilgili mahkemeye müracaat ettik. Biraz önce Ümit Özlale ile de konuştum. O da yalanlıyor." dedi.

Akşener, partisinin bu tür operasyonel davranış biçimlerine alıştığını belirterek, "Bu işlemlere ilişkin bendeki tecrübe Sayın Cumhurbaşkanı'nda bile yok. Ben alışkınım ama korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti bu seçimlerde hür ve müstakil kararıyla Türkiye genelinde kimsenin beklemediği bir sonuç alacaktır. İYİ Parti kuruluş ayarları çerçevesinde 2028'de hem iktidar olacak hem de işaret ettiği kişi cumhurbaşkanı seçilecektir." diye konuştu.

Akşener, Erzurum 'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Akşener, esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.Akşener, Erzurum'da esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Akşener, esnaflarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.