,, ,

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Oldu

Gündem 10.08.2023 - 09:31, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:31 2983+ kez okundu.
 

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Oldu

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Oldu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Aksaray Valiliği görevine Mehmet Ali Kumbuzoğlu atandı. Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 1967 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Kumbuzoğlu, 1990 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2017 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri olarak atandı. Mehmet Ali Kumbuzoğlu evli ve iki çocuk babasıdır. Aksaray Valiliği görevine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Aksaray Valiliği görevine Mehmet Ali Kumbuzoğlu atandı.

Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 1967 yılında Trabzon'da doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Kumbuzoğlu, 1990 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2017 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri olarak atandı.

Mehmet Ali Kumbuzoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Aksaray Valiliği görevine atanan Mehmet Ali Kumbuzoğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.