,, ,

Akif filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? (Akif filmi konusu ve kadrosu)

Tv-Dünyası 13.12.2023 - 10:07, Güncelleme: 13.12.2023 - 10:16 7073+ kez okundu.
 

Akif filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? (Akif filmi konusu ve kadrosu)

Akif filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? (Akif filmi konusu ve kadrosu)
Akif filmi , İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kastamonu ve Konya'da çekildi. Filmde, tarihi mekanlar, kıyafetler ve aksesuarlar döneme uygun olarak hazırlandı. Akif filmi oyuncu kadrosunda kimler var? Akif filminin başrolünde Mehmet Akif Ersoy'u canlandıran Yavuz Bingöl yer alıyor. Filmin diğer oyuncuları arasında Fikret Kuşkan , Mine Çayıroğlu , Erkan Bektaş , Ruhi Sarı , Murat Han , Hazım Körmükçü , Sevinç Erbulak , Aykut Akdere , Selin Uçer , Özgür Emre Yıldırım , Selin Yeninci , Tolga Tekin , Denizhan Akbaba, Ozan Akbaba, Burak Dakak, Barış Küçükgüler, Erdem Özcan, Mustafa Avkıran, Ayberk Pekcan, Taner Turan, Nihat Altınkaya, Erol Demiröz, Gülçin Santırcıoğlu, Gülşah Şahin, Nazlı Tosunoğlu, Fatih Al, Caner Kurtaran, Serkan Ercan, Serdar Kayaokay , Ali İpin , Caner Cindoruk , Barış Çakmak, Ozan Bilen, Mertkan Erkan, Mehmet Ali Kaptan, Murat Akkoyunlu, Mehmet Çevik, Erol Taş, Fatih Sönmez, Ufuk Karaca, Uğur Arslan, Alican Yücesoy, Bülent Alkış, Murat Kılıç, Barış Başar, Ahmet Mekin, Erkan Avcı, Mehmet Emin Toprak, Kaan Turgut, Özgürcan Çevik, Ezgi Çelik, Atakan Yılmaz, Ayşenur Arslan, Deniz Çiçek, Asya Aksoy, Yağmur Naz Özge, Yağmur Öztürk, Esra Akkaya, Merve Şen, Damla Uğur, Eda Akartürk, Ayşenur Arslan, Deniz Çiçek, Asya Aksoy, Yağmur Naz Özge, Yağmur Öztürk, Esra Akkaya, Merve Şen, Damla Uğur yer alıyor. Akif filmi konusu nedir? Akif filmi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul'un işgalinden Milli Mücadele'nin zaferine kadar geçen süreçte yaşadıklarını ve İstiklal Marşı'nı yazdığı dönemi anlatıyor. Filmde, Akif'in mücadelesi, fikirleri ve karakteri ön plana çıkıyor. Film, Akif'in İstanbul'un işgalinden sonra Ankara'ya geçmesi ve Milli Mücadele'ye katılmasıyla başlıyor. Akif, Ankara'da İstiklal Marşı'nın güftesini yazmakla görevlendiriliyor. Akif, bu süreçte hem milli mücadeleye destek vermeye çalışıyor hem de İstiklal Marşı'nı yazmanın sorumluluğuyla boğuşuyor. Film, Akif'in yaşadığı zorluklar ve mücadeleleri gözler önüne seriyor. Akif, bu süreçte hem ailesinden hem de yakınlarından ayrı kalıyor. Ancak, o, tüm zorluklara rağmen vatanseverliği ve idealistliğiyle mücadeleye devam ediyor. Akif filmi Mehmet Akif Ersoy 'un hayatını ve İstiklal Marşı'nın yazıldığı dönemi anlatan önemli bir yapım olarak öne çıkıyor.
Akif filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var? (Akif filmi konusu ve kadrosu)

Akif filmi , İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kastamonu ve Konya'da çekildi. Filmde, tarihi mekanlar, kıyafetler ve aksesuarlar döneme uygun olarak hazırlandı.

Akif filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Akif filminin başrolünde Mehmet Akif Ersoy'u canlandıran Yavuz Bingöl yer alıyor. Filmin diğer oyuncuları arasında Fikret Kuşkan , Mine Çayıroğlu , Erkan Bektaş , Ruhi Sarı , Murat Han , Hazım Körmükçü , Sevinç Erbulak , Aykut Akdere , Selin Uçer , Özgür Emre Yıldırım , Selin Yeninci , Tolga Tekin , Denizhan Akbaba, Ozan Akbaba, Burak Dakak, Barış Küçükgüler, Erdem Özcan, Mustafa Avkıran, Ayberk Pekcan, Taner Turan, Nihat Altınkaya, Erol Demiröz, Gülçin Santırcıoğlu, Gülşah Şahin, Nazlı Tosunoğlu, Fatih Al, Caner Kurtaran, Serkan Ercan, Serdar Kayaokay , Ali İpin , Caner Cindoruk , Barış Çakmak, Ozan Bilen, Mertkan Erkan, Mehmet Ali Kaptan, Murat Akkoyunlu, Mehmet Çevik, Erol Taş, Fatih Sönmez, Ufuk Karaca, Uğur Arslan, Alican Yücesoy, Bülent Alkış, Murat Kılıç, Barış Başar, Ahmet Mekin, Erkan Avcı, Mehmet Emin Toprak, Kaan Turgut, Özgürcan Çevik, Ezgi Çelik, Atakan Yılmaz, Ayşenur Arslan, Deniz Çiçek, Asya Aksoy, Yağmur Naz Özge, Yağmur Öztürk, Esra Akkaya, Merve Şen, Damla Uğur, Eda Akartürk, Ayşenur Arslan, Deniz Çiçek, Asya Aksoy, Yağmur Naz Özge, Yağmur Öztürk, Esra Akkaya, Merve Şen, Damla Uğur yer alıyor.

Akif filmi konusu nedir?

Akif filmi Mehmet Akif Ersoy'un, İstanbul'un işgalinden Milli Mücadele'nin zaferine kadar geçen süreçte yaşadıklarını ve İstiklal Marşı'nı yazdığı dönemi anlatıyor. Filmde, Akif'in mücadelesi, fikirleri ve karakteri ön plana çıkıyor.

Film, Akif'in İstanbul'un işgalinden sonra Ankara'ya geçmesi ve Milli Mücadele'ye katılmasıyla başlıyor. Akif, Ankara'da İstiklal Marşı'nın güftesini yazmakla görevlendiriliyor. Akif, bu süreçte hem milli mücadeleye destek vermeye çalışıyor hem de İstiklal Marşı'nı yazmanın sorumluluğuyla boğuşuyor.

Film, Akif'in yaşadığı zorluklar ve mücadeleleri gözler önüne seriyor. Akif, bu süreçte hem ailesinden hem de yakınlarından ayrı kalıyor. Ancak, o, tüm zorluklara rağmen vatanseverliği ve idealistliğiyle mücadeleye devam ediyor.

Akif filmi Mehmet Akif Ersoy 'un hayatını ve İstiklal Marşı'nın yazıldığı dönemi anlatan önemli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.