,, ,

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül Marmaraereğlisi'nde Esnafı Ziyaret Etti

Siyaset 05.02.2024 - 14:15, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:15 5380+ kez okundu.
 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül Marmaraereğlisi'nde Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Marmaraereğlisi esnafını ziyaret etti, sorunları dinledi ve çözüm önerileri sundu
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İlçe Belediye Başkan Adayı, İl Başkanı, İl Kadın Kolu Başkanı, İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı ortağı ile birlikte Marmaraereğlisi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Marmaraereğlisi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahir Saygın 'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Koncagül, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Koncagül, esnafın yaşadığı sıkıntıların farkında olduğunu ve bu sıkıntıları çözmek için çalışacağını söyledi. Esnaflar da Koncagül'ün ziyaretinden memnuniyet duydular ve sorunlarını dile getirme imkanı buldukları için teşekkür ettiler.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, Marmaraereğlisi esnafını ziyaret etti, sorunları dinledi ve çözüm önerileri sundu

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül , Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İlçe Belediye Başkan Adayı, İl Başkanı, İl Kadın Kolu Başkanı, İlçe Başkanları ve Cumhur İttifakı ortağı ile birlikte Marmaraereğlisi Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Marmaraereğlisi S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahir Saygın 'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Koncagül, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Koncagül, esnafın yaşadığı sıkıntıların farkında olduğunu ve bu sıkıntıları çözmek için çalışacağını söyledi.

Esnaflar da Koncagül'ün ziyaretinden memnuniyet duydular ve sorunlarını dile getirme imkanı buldukları için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.