,, ,

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin'den Göreve Hazırım Açıklaması

Siyaset 22.03.2023 - 13:29, Güncelleme: 22.03.2023 - 13:29 5772+ kez okundu.
 

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin'den Göreve Hazırım Açıklaması

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin'den Göreve Hazırım Açıklaması
AK Parti Rize Milletvekili aday adayı olan Hakan Gültekin ; “Bugüne kadar Rize ’de, Ardeşen ’de ve Rize merkezde birçok farklı görevlerimiz oldu. Önemli Kamu ve siyasi görevlerimiz oldu. Son görevimizde DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı)’nda 2,5 sene başkanlıkla ilgili bir görevimiz vardı. Tek hedefimiz var Rize’ye en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.       Değerli büyüklerimizle istişarelerimiz sonucu sahada da özellikle hem teşkilatımız hem tüm Rize ve ilçelerindeki halkımızın teveccühleriyle aday olmamızla ilgili bir temennileri oldu. Bizde bu doğrultuda yola çıktık diyen AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Gültekin sözlerini şöyle sürdürdü;   “Geçmişten gelen var olan bilgi, birikimim ve tecrübelerimi Rize’ye yansıtmakla ilgili, reise iyi bir yol arkadaşı olmakla ilgili kendimize bir hedef koyduk ve doğrultuda aday olduk. Benim ilk önceliğim Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te tekrar Cumhurbaşkanlığında görmektir, onu oraya taşımaktır. Bunun dışında aday gösterilirsek inşallah aday olacağız ve reise iyi bir yol arkadaşlığı yaparak, onun yükünü hafifletmek olacak. DOKAP olarak Çamlıhemşin’de Ardeşen’e Hemşin ve Rize merkezde Çay çarşısı projesinde en önemli desteği sağladık. Bunlar büyük projeler. Yeşil yol ile ilgili toplamda 70 milyona yakın bir rakam aktardık ve çalışmalar devam ediyor. Rize’ye DOKAP olarak 200 milyona yakın bir rakam aktardık. Rize sonuçta nüfus olarak küçük ama nitelikli insanlar yaşadığı bir yer. Tarımdan, Hayvancılığa hemen hemen her ilçeye dokunduk diyebilirim. İnşallah bundan sonrada DOKAP tan Rize ilimiz yararlanacaktır. Çay Çarşısı projesi bizim yüz akımız olan projelerden biri oldu diyebilir” cümlesini kullandı. 
AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Hakan Gültekin'den Göreve Hazırım Açıklaması

AK Parti Rize Milletvekili aday adayı olan Hakan Gültekin ; “Bugüne kadar Rize ’de, Ardeşen ’de ve Rize merkezde birçok farklı görevlerimiz oldu. Önemli Kamu ve siyasi görevlerimiz oldu. Son görevimizde DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı)’nda 2,5 sene başkanlıkla ilgili bir görevimiz vardı. Tek hedefimiz var Rize’ye en iyi şekilde hizmet etmektir” dedi.

 

 

 

Değerli büyüklerimizle istişarelerimiz sonucu sahada da özellikle hem teşkilatımız hem tüm Rize ve ilçelerindeki halkımızın teveccühleriyle aday olmamızla ilgili bir temennileri oldu. Bizde bu doğrultuda yola çıktık diyen AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Gültekin sözlerini şöyle sürdürdü;

 

“Geçmişten gelen var olan bilgi, birikimim ve tecrübelerimi Rize’ye yansıtmakla ilgili, reise iyi bir yol arkadaşı olmakla ilgili kendimize bir hedef koyduk ve doğrultuda aday olduk. Benim ilk önceliğim Recep Tayyip Erdoğan’ı 2023’te tekrar Cumhurbaşkanlığında görmektir, onu oraya taşımaktır. Bunun dışında aday gösterilirsek inşallah aday olacağız ve reise iyi bir yol arkadaşlığı yaparak, onun yükünü hafifletmek olacak. DOKAP olarak Çamlıhemşin’de Ardeşen’e Hemşin ve Rize merkezde Çay çarşısı projesinde en önemli desteği sağladık. Bunlar büyük projeler. Yeşil yol ile ilgili toplamda 70 milyona yakın bir rakam aktardık ve çalışmalar devam ediyor. Rize’ye DOKAP olarak 200 milyona yakın bir rakam aktardık. Rize sonuçta nüfus olarak küçük ama nitelikli insanlar yaşadığı bir yer. Tarımdan, Hayvancılığa hemen hemen her ilçeye dokunduk diyebilirim. İnşallah bundan sonrada DOKAP tan Rize ilimiz yararlanacaktır. Çay Çarşısı projesi bizim yüz akımız olan projelerden biri oldu diyebilir” cümlesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.