,, ,

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Keşmir Dayanışma Günü Programına Katıldı

Siyaset 05.02.2024 - 13:59, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:59 5372+ kez okundu.
 

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık Keşmir Dayanışma Günü Programına Katıldı

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Keşmir Dayanışma Günü’nde Cammu Keşmirlilerin acılarına ortak oldu ve Türkiye’nin desteğini yineledi.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık , Pakistan Büyükelçiliğince düzenlenen Keşmir Dayanışma Günü programına katılarak Cammu Keşmirlilerin 77 yıldır dinmeyen acılarına ortak oldu. 1948'den beri Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun bölgenin askerden arındırılması ve geleceğinin halk oylamasıyla belirlenmesi yönündeki kararlarının uygulanmasını bekleyen Keşmir'e Türkiye'nin desteğini yineleyen Yanık, şunları söyledi: "Türkiye olarak en yüksek perdeden, Sn Cumhurbaşkanımız tarafından Keşmir gibi, Filistin, Doğu Türkistan, Arakan ve dünyanın diğer hak ihlali yaşanan birçok yerindeki ihlallerin sona ermesi çalışıyoruz." Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Cüneyd 'e nazik daveti için teşekkür eden Yanık, Keşmir'in özgürlük ve barışına kavuşması dileğini dile getirdi. Programda Pakistan Büyükelçisi Yusuf Cüneyd Keşmir'deki son durum hakkında bilgi verdi ve Türkiye'nin Keşmir'e desteği için teşekkür etti. Keşmir Dayanışma Günü programına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve Keşmirlilerden oluşan kalabalık bir katılım gerçekleşti.
AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Keşmir Dayanışma Günü’nde Cammu Keşmirlilerin acılarına ortak oldu ve Türkiye’nin desteğini yineledi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık , Pakistan Büyükelçiliğince düzenlenen Keşmir Dayanışma Günü programına katılarak Cammu Keşmirlilerin 77 yıldır dinmeyen acılarına ortak oldu.

1948'den beri Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun bölgenin askerden arındırılması ve geleceğinin halk oylamasıyla belirlenmesi yönündeki kararlarının uygulanmasını bekleyen Keşmir'e Türkiye'nin desteğini yineleyen Yanık, şunları söyledi:

"Türkiye olarak en yüksek perdeden, Sn Cumhurbaşkanımız tarafından Keşmir gibi, Filistin, Doğu Türkistan, Arakan ve dünyanın diğer hak ihlali yaşanan birçok yerindeki ihlallerin sona ermesi çalışıyoruz."

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yusuf Cüneyd 'e nazik daveti için teşekkür eden Yanık, Keşmir'in özgürlük ve barışına kavuşması dileğini dile getirdi.

Programda Pakistan Büyükelçisi Yusuf Cüneyd Keşmir'deki son durum hakkında bilgi verdi ve Türkiye'nin Keşmir'e desteği için teşekkür etti.

Keşmir Dayanışma Günü programına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve Keşmirlilerden oluşan kalabalık bir katılım gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.