,, ,

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih DAL’dan Seçim Sonrası Açıklama

Siyaset 02.04.2024 - 10:21, Güncelleme: 02.04.2024 - 10:21 8043+ kez okundu.
 

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih DAL’dan Seçim Sonrası Açıklama

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih DAL, yerel seçimler sonrası açıklama yaptı. Kazananları tebrik etti, herkese teşekkür etti
AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal , dün gerçekleşen yerel seçimler hakkında bir açıklama yaptı. Ahmet Salih Dal , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, halkın hür iradeleriyle sandığa giderek oylarını kullandığını ve bu durumun demokrasimizi ayakta tutan en kıymetli mekanizma olduğunu belirtti. DAL, seçim sonucunun memleketimize hayırlı olmasını diledi ve seçimin en sevindirici tarafının kimsenin burnunun kanamadan sonuçlanması olduğunu ifade etti. Seçim çalışmaları sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini iletti ve “İyi ki varsınız, iyi ki hep beraber büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşlarıyız.” dedi. Ayrıca, seçimleri kazanan İl Belediye Başkanı Hakan Bilecen’i, İlçe Belediye Başkanlarını, tüm Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyelerini ve demokrasimizin mihenk taşı olan kıymetli muhtarları tebrik etti. DAL, onların hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni etti ve herkesi Allah’a emanet etti.
AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih DAL, yerel seçimler sonrası açıklama yaptı. Kazananları tebrik etti, herkese teşekkür etti

AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal , dün gerçekleşen yerel seçimler hakkında bir açıklama yaptı. Ahmet Salih Dal , sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, halkın hür iradeleriyle sandığa giderek oylarını kullandığını ve bu durumun demokrasimizi ayakta tutan en kıymetli mekanizma olduğunu belirtti.

DAL, seçim sonucunun memleketimize hayırlı olmasını diledi ve seçimin en sevindirici tarafının kimsenin burnunun kanamadan sonuçlanması olduğunu ifade etti. Seçim çalışmaları sürecinde kendilerine destek veren herkese teşekkürlerini iletti ve “İyi ki varsınız, iyi ki hep beraber büyük usta Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşlarıyız.” dedi.

Ayrıca, seçimleri kazanan İl Belediye Başkanı Hakan Bilecen’i, İlçe Belediye Başkanlarını, tüm Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis üyelerini ve demokrasimizin mihenk taşı olan kıymetli muhtarları tebrik etti. DAL, onların hayırlı hizmetlerde bulunmalarını temenni etti ve herkesi Allah’a emanet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.