,, ,

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İtibar Suikastı İddiasında Bulundu

Siyaset 20.03.2024 - 12:15, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:15 7623+ kez okundu.
 

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, İtibar Suikastı İddiasında Bulundu

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, itibar suikastı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve Hatay’ın güçlü bir yerel kalkınma hamlesi başlayacağını belirtti
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk , son günlerde kendisine ve teşkilatına yönelik gerçek dışı bir ses kaydı ile itibar suikastı düzenlendiğini öne sürdü. Öntürk, yaptığı açıklamada, Hatay'ın beceriksiz yönetildiğini ve hemşerilerini umursamayan yöneticilerin bu kente sahip çıkmak isteyenlerin önünü kesemediğini savundu. Anketlerde birinci sırada yer aldıklarını vurgulayan Öntürk, "1 Nisan sabahından itibaren Hatay'da tertemiz bir siyaset sayfasının açılmasına ve güçlü bir yerel kalkınma hamlesinin başlamasına engel olamayacaklar" dedi. Belediyecilik karnesi "kırıklarla dolu" olan ve şehri temel hizmetlerden mahrum bırakanların sokağa çıkamadıklarını ve kirli ve karanlık yöntemlere bel bağladıklarını öne süren Öntürk, "Hemşerilerimiz bunların kimler olduğunu çok iyi bilmektedir" ifadesini kullandı. Şeref ve haysiyetine zarar vermeye yönelik bu eylemleri yöneten şahıslar ve onlarla birlikte hareket edenler hakkında "alenen hakaret suçunu oluşturdukları" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Öntürk, şunları kaydetti: "Suça konu eylemleri gerçekleştiren tüm şahısların tespit edilmesi, ne yöntemle ve ne şekilde hazırlandığı bilinmeyen gerçek dışı kayıtların Türkiye İşçi Partisi'ne ve Sözcü Televizyonu'na kim veya kimler tarafından gönderildiğinin belirlenmesi, ilgili yerlerle yazışma yapılarak soruşturma işlemlerinin yürütülmesi amacıyla suç duyurusunda bulundum." dedi
AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, itibar suikastı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu ve Hatay’ın güçlü bir yerel kalkınma hamlesi başlayacağını belirtti

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk , son günlerde kendisine ve teşkilatına yönelik gerçek dışı bir ses kaydı ile itibar suikastı düzenlendiğini öne sürdü.

Öntürk, yaptığı açıklamada, Hatay'ın beceriksiz yönetildiğini ve hemşerilerini umursamayan yöneticilerin bu kente sahip çıkmak isteyenlerin önünü kesemediğini savundu. Anketlerde birinci sırada yer aldıklarını vurgulayan Öntürk, "1 Nisan sabahından itibaren Hatay'da tertemiz bir siyaset sayfasının açılmasına ve güçlü bir yerel kalkınma hamlesinin başlamasına engel olamayacaklar" dedi.

Belediyecilik karnesi "kırıklarla dolu" olan ve şehri temel hizmetlerden mahrum bırakanların sokağa çıkamadıklarını ve kirli ve karanlık yöntemlere bel bağladıklarını öne süren Öntürk, "Hemşerilerimiz bunların kimler olduğunu çok iyi bilmektedir" ifadesini kullandı.

Şeref ve haysiyetine zarar vermeye yönelik bu eylemleri yöneten şahıslar ve onlarla birlikte hareket edenler hakkında "alenen hakaret suçunu oluşturdukları" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Öntürk, şunları kaydetti:

"Suça konu eylemleri gerçekleştiren tüm şahısların tespit edilmesi, ne yöntemle ve ne şekilde hazırlandığı bilinmeyen gerçek dışı kayıtların Türkiye İşçi Partisi'ne ve Sözcü Televizyonu'na kim veya kimler tarafından gönderildiğinin belirlenmesi, ilgili yerlerle yazışma yapılarak soruşturma işlemlerinin yürütülmesi amacıyla suç duyurusunda bulundum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.