,, ,

AK Parti Düzce'de 2023 yerel seçimleri için kadrosunu hazırlıyor

Siyaset 29.08.2023 - 14:19, Güncelleme: 29.08.2023 - 14:40 4053+ kez okundu.
 

AK Parti Düzce'de 2023 yerel seçimleri için kadrosunu hazırlıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Düzce’de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonuna vurgu yaptı.
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta , Düzce'de 2023 yerel seçimleri için partililere seslendi. Usta, AK Parti 'nin Türkiye'ye ve dünyaya gelecek için proje koyan bir lidere sahip olduğunu söyledi. Usta, AK Parti Düzce İl Başkanlığı'nda düzenlenen "Düzce 2023 Şehir Buluşmaları"nda yaptığı konuşmada, Düzce 'nin depremlerin ardından AK Parti iktidarıyla adeta şaha kalktığını söyledi. Usta, kente kazandırılan projelerin, belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının uyum içerisinde çalışmasıyla yakalandığını dile getirdi. Usta, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvenmesi sayesinde son seçimlerden büyük başarıyla ayrıldıklarını anımsatarak, "Dünyada geçmiş fotoğraflara bakın. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında duran pek çok lider vardır. Hepsi değiştiler ve gittiler. Yanında kalan bir, iki isim var ama hiçbiri de Recep Tayyip Erdoğan gibi 17 seçime girip kazanmış dünya lideri değil. Dünya değişiyor tabii ki, Türkiye'de değişiyor ve gelişiyor. Dünyanın değiştiği ve geliştiği gibi AK Parti de gelişiyor, yenileniyor, vizyon ortaya koyuyor. Dünyaya ve Türkiye'ye gelecek için proje koyan bir lidere sahibiz. En önemli farkımız bu. O yüzden AK Parti olarak güçlüyüz. O yüzden hep hizmet ederek vatandaşımızın güvenini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz." diye konuştu. Usta, konuşmasının ardından AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.
AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Düzce’de yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonuna vurgu yaptı.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta , Düzce'de 2023 yerel seçimleri için partililere seslendi. Usta, AK Parti 'nin Türkiye'ye ve dünyaya gelecek için proje koyan bir lidere sahip olduğunu söyledi.

Usta, AK Parti Düzce İl Başkanlığı'nda düzenlenen " Düzce 2023 Şehir Buluşmaları"nda yaptığı konuşmada, Düzce 'nin depremlerin ardından AK Parti iktidarıyla adeta şaha kalktığını söyledi. Usta, kente kazandırılan projelerin, belediye başkanları, milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının uyum içerisinde çalışmasıyla yakalandığını dile getirdi.

Usta, vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvenmesi sayesinde son seçimlerden büyük başarıyla ayrıldıklarını anımsatarak, "Dünyada geçmiş fotoğraflara bakın. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında duran pek çok lider vardır. Hepsi değiştiler ve gittiler. Yanında kalan bir, iki isim var ama hiçbiri de Recep Tayyip Erdoğan gibi 17 seçime girip kazanmış dünya lideri değil. Dünya değişiyor tabii ki, Türkiye'de değişiyor ve gelişiyor. Dünyanın değiştiği ve geliştiği gibi AK Parti de gelişiyor, yenileniyor, vizyon ortaya koyuyor. Dünyaya ve Türkiye'ye gelecek için proje koyan bir lidere sahibiz. En önemli farkımız bu. O yüzden AK Parti olarak güçlüyüz. O yüzden hep hizmet ederek vatandaşımızın güvenini kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz." diye konuştu.

Usta, konuşmasının ardından AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir ve Ercan Öztürk ile partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.