,, ,

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Katar'da Görüşmeler Gerçekleştirdi

Gündem 08.02.2024 - 12:44, Güncelleme: 08.02.2024 - 12:44 3318+ kez okundu.
 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş Katar'da Görüşmeler Gerçekleştirdi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ile iş birliği olanaklarını görüştü
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş , Katar programı kapsamında Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke arasındaki aile ve sosyal hizmetler alanındaki iş birliği ele alındı. Görüşmede, Türkiye ve Katar arasındaki derin ve tarihi dostluğa vurgu yapıldı. İki ülke arasında aile ve sosyal hizmetler alanında devam eden çalışmalar ve yeni iş birliği imkanları değerlendirildi. Bakan Göktaş, görüşmede yaptığı açıklamada, "Katar ile aile ve sosyal hizmetler alanında önemli bir iş birliğimiz var. Bu iş birliğini daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Özellikle engelliler, yaşlılar ve kadınlar konusunda ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi. Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ise Türkiye ile iş birliğini geliştirmeye istekli olduklarını söyledi. Al-Misnad, "Türkiye, aile ve sosyal hizmetler alanında önemli bir deneyime sahip. Bu deneyimden faydalanmak istiyoruz" diye konuştu. Görüşmede, aile ve sosyal hizmetler alanındaki uzmanların karşılıklı ziyaretleri, ortak eğitim programları ve araştırma projeleri gibi konularda iş birliği yapılması kararlaştırıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ile iş birliği olanaklarını görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş , Katar programı kapsamında Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ile bir araya geldi. Görüşmede, iki ülke arasındaki aile ve sosyal hizmetler alanındaki iş birliği ele alındı.

Görüşmede, Türkiye ve Katar arasındaki derin ve tarihi dostluğa vurgu yapıldı. İki ülke arasında aile ve sosyal hizmetler alanında devam eden çalışmalar ve yeni iş birliği imkanları değerlendirildi.

Bakan Göktaş, görüşmede yaptığı açıklamada, " Katar ile aile ve sosyal hizmetler alanında önemli bir iş birliğimiz var. Bu iş birliğini daha da geliştirmek için çalışıyoruz. Özellikle engelliler, yaşlılar ve kadınlar konusunda ortak projeler geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Katar Sosyal Kalkınma ve Aile Bakanı Maryam bint Ali bin Nasser Al-Misnad ise Türkiye ile iş birliğini geliştirmeye istekli olduklarını söyledi. Al-Misnad, "Türkiye, aile ve sosyal hizmetler alanında önemli bir deneyime sahip. Bu deneyimden faydalanmak istiyoruz" diye konuştu.

Görüşmede, aile ve sosyal hizmetler alanındaki uzmanların karşılıklı ziyaretleri, ortak eğitim programları ve araştırma projeleri gibi konularda iş birliği yapılması kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.