,, ,

Ahmet Ataç Kimdir?

Kimdir 20.11.2023 - 13:46, Güncelleme: 20.11.2023 - 13:46 6082+ kez okundu.
 

Ahmet Ataç Kimdir?

Ahmet Ataç Kimdir? Ahmet Ataç Aslen Nereli? Ahmet Ataç Hayatı ve Biyografisi
Ahmet Ataç 15 Ağustos 1946 tarihinde Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir'de tamamladı. 1969 yılında İstanbul Diş Hekimliği Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyetinden sonra serbest diş hekimi olarak çalışmaya başladı. 1986 yılında Eskişehir-Kütahya-Afyon-Bilecik illeri Diş Hekimleri Odası Başkanı seçildi. Bu görevi 1991 yılına kadar sürdürdü. 1994-1999 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Mediko-Sosyal Öğrenci Hastanesi'nde diş hekimi olarak görev yaptı. 1999 yılında DSP'den Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi. 2004 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 29 Mart 2009 seçimlerinde de DSP'den tekrar Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi. 2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP'den Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi. Ahmet Ataç evli ve iki çocuk babasıdır. Ahmet Ata, Eskişehir 'in Tepebaşı ilçesindeki belediye başkanlığı görevini 2024 yerel seçimlerine kadar sürdürecektir. Ahmet Ataç 'ın belediye başkanlığı döneminde Tepebaşı ilçesi önemli bir gelişme gösterdi. İlçeye yeni parklar, spor tesisleri, kültür merkezleri ve sosyal tesisler kazandırıldı. Ayrıca, ilçenin altyapısı yenilendi ve ulaşım imkanları geliştirildi. Ahmet Ataç Eskişehir'in tanınan ve sevilen siyasetçileri arasında yer almaktadır. İlçede yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Ataç, 2024 yerel seçimlerinde de Tepebaşı Belediye Başkanı seçilmesi bekleniyor.
Ahmet Ataç Kimdir? Ahmet Ataç Aslen Nereli? Ahmet Ataç Hayatı ve Biyografisi

Ahmet Ataç 15 Ağustos 1946 tarihinde Eskişehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Eskişehir'de tamamladı. 1969 yılında İstanbul Diş Hekimliği Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyetinden sonra serbest diş hekimi olarak çalışmaya başladı.

1986 yılında Eskişehir-Kütahya-Afyon-Bilecik illeri Diş Hekimleri Odası Başkanı seçildi. Bu görevi 1991 yılına kadar sürdürdü. 1994-1999 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Mediko-Sosyal Öğrenci Hastanesi'nde diş hekimi olarak görev yaptı.

1999 yılında DSP'den Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi. 2004 yılına kadar bu görevi sürdürdü. 29 Mart 2009 seçimlerinde de DSP'den tekrar Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi. 2014 yılındaki yerel seçimlerde CHP'den Tepebaşı Belediye Başkanı seçildi.

Ahmet Ataç evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Ata, Eskişehir 'in Tepebaşı ilçesindeki belediye başkanlığı görevini 2024 yerel seçimlerine kadar sürdürecektir.

Ahmet Ataç 'ın belediye başkanlığı döneminde Tepebaşı ilçesi önemli bir gelişme gösterdi. İlçeye yeni parklar, spor tesisleri, kültür merkezleri ve sosyal tesisler kazandırıldı. Ayrıca, ilçenin altyapısı yenilendi ve ulaşım imkanları geliştirildi.

Ahmet Ataç Eskişehir'in tanınan ve sevilen siyasetçileri arasında yer almaktadır. İlçede yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Ataç, 2024 yerel seçimlerinde de Tepebaşı Belediye Başkanı seçilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.