,, ,

Ağrı'da 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirildi

Asayiş 24.07.2023 - 10:06, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:06 4438+ kez okundu.
 

Ağrı'da 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirildi

Ağrı'da 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirildi
Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, Eleşkirt ilçesinde bir otomobilde 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eleşkirt ilçesinde rutin kontrollerini sürdürdüğü sırada bir otomobile şüphe üzerine durdurdu. Otomobilde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı. Ekipler, şüphelilerin aracında yaptığı aramada, bagajdaki gaz tankının içerisinde 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Ağrı'da 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirildi

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı çalışmalarda, Eleşkirt ilçesinde bir otomobilde 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirdi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eleşkirt ilçesinde rutin kontrollerini sürdürdüğü sırada bir otomobile şüphe üzerine durdurdu. Otomobilde bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

Ekipler, şüphelilerin aracında yaptığı aramada, bagajdaki gaz tankının içerisinde 32 kilo 60 gram metamfetamin ele geçirdi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.