,, ,

Afyonkarahisar’da Sığınmacıların İşyerleri Mühürlendi

Gündem 20.04.2024 - 11:48, Güncelleme: 20.04.2024 - 11:48 5442 kez okundu.
 

Afyonkarahisar’da Sığınmacıların İşyerleri Mühürlendi

Afyonkarahisar Belediyesi, ruhsatsız işyerlerini kapatarak sığınmacıların faaliyetlerine son verdi. Başkan Köksal, mültecilerin şehirden ayrılmasını hedefliyor.
CHP'Lİ BELEDİYE SURİYELİLERİN İŞYERLERİNİ KAPATTI T.C. Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapattı. T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ’ın bizzat katıldığı denetimlerde kaçak olarak işletildiği tespit edilen dükkânlar mühürlendi.    T.C. Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapattı. T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bizzat katıldığı denetimlerde kaçak olarak işletildiği tespit edilen dükkânlar mühürlendi.  Zabıta Müdürlüğü ekiplerince 5 farklı noktada tespit edilen iş yerlerinin faaliyetleri durduruldu. Erenler Mahallesi’nde Spor Salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlıcı, Dumlupınar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal olarak iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacıların işyerleri T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla kapatıldı. “Afyon’dan ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım” T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün Zabıta Ekiplerimizle birlikte şehrimizde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait iş yerlerinin faaliyetlerine son verdik. Erenler Mahallesi’nde Spor Salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlıcı, Dumlupınar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal dükkanı olan iş yerlerini mühürledik. Söz verdiğim gibi Afyonkarahisar’da Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağım, şehrimizden ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım. Amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz Afyonkarahisar’dan” dedi. Haber :     
Afyonkarahisar Belediyesi, ruhsatsız işyerlerini kapatarak sığınmacıların faaliyetlerine son verdi. Başkan Köksal, mültecilerin şehirden ayrılmasını hedefliyor.

CHP'Lİ BELEDİYE SURİYELİLERİN İŞYERLERİNİ KAPATTI T.C. Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapattı. T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ’ın bizzat katıldığı denetimlerde kaçak olarak işletildiği tespit edilen dükkânlar mühürlendi. 

 

T.C. Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapattı.

T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın bizzat katıldığı denetimlerde kaçak olarak işletildiği tespit edilen dükkânlar mühürlendi. 

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince 5 farklı noktada tespit edilen iş yerlerinin faaliyetleri durduruldu.

Erenler Mahallesi’nde Spor Salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlıcı, Dumlupınar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal olarak iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacıların işyerleri T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatlarıyla kapatıldı.

“Afyon’dan ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım”

T.C. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Bugün Zabıta Ekiplerimizle birlikte şehrimizde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait iş yerlerinin faaliyetlerine son verdik. Erenler Mahallesi’nde Spor Salonu, Cumhuriyet Mahallesi’nde tatlıcı, Dumlupınar, Sahipata ve Marulcu Mahallelerinde bakkal dükkanı olan iş yerlerini mühürledik. Söz verdiğim gibi Afyonkarahisar’da Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağım, şehrimizden ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım. Amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz Afyonkarahisar’dan” dedi.

Haber : 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.