,, ,

Afyonkarahisar'da AK Parti Hükümetinin Başarıları Devam Edecek

Gündem 26.01.2024 - 17:07, Güncelleme: 26.01.2024 - 17:07 3241+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar'da AK Parti Hükümetinin Başarıları Devam Edecek

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 5. dönemde hizmetleri artıracaklarını söyledi
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven , Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte 5. dönemde AK Parti Belediyeciliğinin hizmetlerini bir üst noktaya taşıyacaklarını söyledi. Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, "Afyonkarahisar Milletvekili olarak Cumhurbaşkanımızın teveccühü ve bizlere vermiş olduğunuz oyları hizmete çevirme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Seçim süreci boyunca Afyonkarahisar Merkez ve 17 ilçesinde adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmayarak sizlerlerle birlikte olacağız ve inşallah ilimizin tamamında 31 Mart'ta AK Parti bayrağını dalgalandıracağız." dedi. Yurdunuseven, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da 4 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Bu dönemde şehrimize büyük hizmetler kazandırdık. 5. dönemde de bu hizmetleri daha da ileriye taşıyacağız. Belediye Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacak. Uluçay, esnafların, sanayicilerin, çiftçilerin ve tüm vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek çözümler üretecek." diye konuştu. Yurdunuseven, Afyonkarahisar 'ın Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, "AK Parti iktidarında Afyonkarahisar her alanda büyük gelişme kaydetti. 5. dönemde de bu gelişmeyi sürdüreceğiz. Afyonkarahisar'ı daha da ileriye taşıyarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, 5. dönemde hizmetleri artıracaklarını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven , Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay ile birlikte 5. dönemde AK Parti Belediyeciliğinin hizmetlerini bir üst noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Yurdunuseven, yaptığı açıklamada, " Afyonkarahisar Milletvekili olarak Cumhurbaşkanımızın teveccühü ve bizlere vermiş olduğunuz oyları hizmete çevirme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Seçim süreci boyunca Afyonkarahisar Merkez ve 17 ilçesinde adım atmadık sokak, sıkmadık el bırakmayarak sizlerlerle birlikte olacağız ve inşallah ilimizin tamamında 31 Mart'ta AK Parti bayrağını dalgalandıracağız." dedi.

Yurdunuseven, AK Parti'nin Afyonkarahisar'da 4 dönemdir belediye başkanlığı yaptığını hatırlatarak, "Bu dönemde şehrimize büyük hizmetler kazandırdık. 5. dönemde de bu hizmetleri daha da ileriye taşıyacağız. Belediye Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için çalışacak. Uluçay, esnafların, sanayicilerin, çiftçilerin ve tüm vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek çözümler üretecek." diye konuştu.

Yurdunuseven, Afyonkarahisar 'ın Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu belirterek, " AK Parti iktidarında Afyonkarahisar her alanda büyük gelişme kaydetti. 5. dönemde de bu gelişmeyi sürdüreceğiz. Afyonkarahisar'ı daha da ileriye taşıyarak ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.