,, ,

Afrika Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Tıp Bayramı Mesajı

Gündem 14.03.2024 - 16:42, Güncelleme: 14.03.2024 - 16:42 3532+ kez okundu.
 

Afrika Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Tıp Bayramı Mesajı

Osman Genç, Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarının özverisini kutluyor ve onlara minnet duyduğunu ifade ediyor.
Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç , Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında sağlık çalışanlarının önemini vurgulayan Genç, şunları kaydetti: "Tıp Bayramı, sağlık çalışanlarının özverisini, bilgisini ve emeğini kutladığımız özel bir gündür. Bu vesileyle, hastaların sağlığı ve refahı için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz." Genç, sağlık çalışanlarının toplumun genel sağlık durumunu korumak için mücadele ettiğini ve varlıklarının güçlü bir sağlık sistemine olan güveni temsil ettiğini ifade etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sağlık çalışanları, pandemi gibi zorlu süreçlerde de büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiler. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdir ediyor, mesleklerindeki yüksek standartları ve etik değerleri kutluyoruz." Genç, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Her bir sağlık çalışanına, gösterdikleri özveri ve kararlılık için derin bir minnet duyuyoruz. Onların toplumun sağlık ve refahı için yaptıkları hizmeti büyük bir saygıyla karşılıyoruz."
Osman Genç, Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarının özverisini kutluyor ve onlara minnet duyduğunu ifade ediyor.

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç , Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında sağlık çalışanlarının önemini vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

"Tıp Bayramı, sağlık çalışanlarının özverisini, bilgisini ve emeğini kutladığımız özel bir gündür. Bu vesileyle, hastaların sağlığı ve refahı için gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz."

Genç, sağlık çalışanlarının toplumun genel sağlık durumunu korumak için mücadele ettiğini ve varlıklarının güçlü bir sağlık sistemine olan güveni temsil ettiğini ifade etti. Mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlık çalışanları, pandemi gibi zorlu süreçlerde de büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiler. Bu vesileyle, tüm sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdir ediyor, mesleklerindeki yüksek standartları ve etik değerleri kutluyoruz."

Genç, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Her bir sağlık çalışanına, gösterdikleri özveri ve kararlılık için derin bir minnet duyuyoruz. Onların toplumun sağlık ve refahı için yaptıkları hizmeti büyük bir saygıyla karşılıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.