,, ,

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Polis Haftası Mesajı

Gündem 08.04.2024 - 13:36, Güncelleme: 08.04.2024 - 13:36 3996 kez okundu.
 

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Polis Haftası Mesajı

Polis Haftası’nda, Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, polislerimizin özverili çalışmalarını ve kahramanlıklarını övdü, şehitlere rahmet diledi
Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç , Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Genç, mesajında şunları Söyledi : "Polislerimizin özverili çalışmalarıyla huzur ve güven ortamı sağlanmaktadır. Bu vesileyle tüm polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Polislik, fedakarlık ve cesaret gerektiren bir meslektir. Polislerimiz, canlarını hiçe sayarak sokaklarda, caddelerde ve her köşede bizlerin huzuru ve güvenliği için görev yapmaktadırlar. Özellikle son yıllarda artan terör olaylarına karşı verdikleri mücadelede de polislerimiz büyük bir kahramanlık göstermişlerdir. Bu vesileyle şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Polis Haftası'nı kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum." dedi
Polis Haftası’nda, Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, polislerimizin özverili çalışmalarını ve kahramanlıklarını övdü, şehitlere rahmet diledi

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç , Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Genç, mesajında şunları Söyledi :

"Polislerimizin özverili çalışmalarıyla huzur ve güven ortamı sağlanmaktadır. Bu vesileyle tüm polislerimize şükranlarımı sunuyorum.

Polislik, fedakarlık ve cesaret gerektiren bir meslektir. Polislerimiz, canlarını hiçe sayarak sokaklarda, caddelerde ve her köşede bizlerin huzuru ve güvenliği için görev yapmaktadırlar.

Özellikle son yıllarda artan terör olaylarına karşı verdikleri mücadelede de polislerimiz büyük bir kahramanlık göstermişlerdir. Bu vesileyle şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.

Polis Haftası'nı kutluyor, tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.