,, ,

Afra Saraçoğlu ’ndan ayrılık açıklaması

Magazin 02.01.2023 - 12:57, Güncelleme: 02.01.2023 - 12:59 9196+ kez okundu.
 

Afra Saraçoğlu ’ndan ayrılık açıklaması

Afra Saraçoğlu’ndan ayrılık açıklaması
Afra Saraçoğlu ’ndan ayrılık açıklaması Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu 'ndan ayrıldığını yazılı bir açıklamayla duyurdu. Afra Saraçoğlu dört yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ’ndan ayrıldığını açıkladı. Saraçoğlu açıklamasında şu satırlara yer verdi: “Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın…” Aynı açıklamayı daha sonra Mert Yazıcıoğlu da paylaştı.
Afra Saraçoğlu’ndan ayrılık açıklaması

Afra Saraçoğlu ’ndan ayrılık açıklaması
Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu 'ndan ayrıldığını yazılı bir açıklamayla duyurdu.
Afra Saraçoğlu dört yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ’ndan ayrıldığını açıkladı. Saraçoğlu açıklamasında şu satırlara yer verdi:
“Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile 4 yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir 3. kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın…”


Aynı açıklamayı daha sonra Mert Yazıcıoğlu da paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.