,, ,

Adıyaman'da silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Gündem 30.01.2023 - 15:23, Güncelleme: 30.01.2023 - 15:37 6098+ kez okundu.
 

Adıyaman'da silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Adıyaman'da silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı
Adıyaman 'da iki grup arasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Hoca Ömer Mahallesi 'nde iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, silah ve bıçağın kullanıldığı kavgaya dönüştü. Olayda biri silah diğeri ise bıçakla olmak üzere yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı. Öte yandan bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, taraflar arasındaki arbede ve yaralanma anı yer aldı.    
Adıyaman'da silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı

Adıyaman 'da iki grup arasında çıkan silahlı bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Hoca Ömer Mahallesi 'nde iki grup arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, silah ve bıçağın kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Olayda biri silah diğeri ise bıçakla olmak üzere yaralanan 2 kişi, sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi alırken, kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, taraflar arasındaki arbede ve yaralanma anı yer aldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.