,, ,

Adıyaman Adliyesi'nde kavga: Biri polis 2 yaralı

Gündem 18.10.2023 - 11:50, Güncelleme: 18.10.2023 - 11:50 2790+ kez okundu.
 

Adıyaman Adliyesi'nde kavga: Biri polis 2 yaralı

Adıyaman Adliyesi’nde çıkan kavgada, tarafları ayırmaya çalışan bir polis memuru dahil 2 kişi yaralandı. Yaralıların durumu iyi
Adıyaman Adliyesi'nde çıkan kavgada biri tarafları ayırmak isteyen polis 2 kişi yaralandı. Aile Mahkemesi nde görülen davada taraflar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine saldırdı. Kavgada tarafları ayırmak isteyen bir polis memuru ile taraflardan O.A. yaralandı. 112 Acil Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.    
Adıyaman Adliyesi’nde çıkan kavgada, tarafları ayırmaya çalışan bir polis memuru dahil 2 kişi yaralandı. Yaralıların durumu iyi

Adıyaman Adliyesi'nde çıkan kavgada biri tarafları ayırmak isteyen polis 2 kişi yaralandı.

Aile Mahkemesi nde görülen davada taraflar arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirine saldırdı.

Kavgada tarafları ayırmak isteyen bir polis memuru ile taraflardan O.A. yaralandı.

112 Acil Sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.