,, ,

Adem Güney: Samsun’un Makus Talihine Son Vermek İçin Yola Çıktık

Siyaset 18.01.2024 - 12:43, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:43 6471+ kez okundu.
 

Adem Güney: Samsun’un Makus Talihine Son Vermek İçin Yola Çıktık

Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, seçimden sonra medyanın sorunlarına öncelik vereceğini belirtti
Bir süre önce adaylığı açıklanan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney , Samsun Gazeteciler Cemiyeti ni ziyaret ederek “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutladı. “MUSTAFA DEMİR MAZLUM KONUMUNDA” Yeniden Refah Partisi YRP’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Adem Güney, çalışan, çalışmayan, işsiz kalan tüm gazetecilerin bu önemli gününü kutladıklarını belirterek, seçimden sonra başkanlık görevine geldikleri takdirde medyanın sorunlarına da öncelik vereceklerini söyledi. Bir soru üzerine “Başkan Mustafa Demir şu an mazlum konumundadır” diyen Güney, Demir’in yanlış bir aday olduğunu mevcut yönetiminin 5 yıl sonra fark ettiğini söyledi. “SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK” Başkan Adayı Adem Güney ’e Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Samsun’un kötü yönetildiğini öne süren ve bu kötü gidişe bir son vermek için aday olduklarını ifade eden Adem Güney, “Samsunun bu makus talihine bir son vermek için yola çıktık. İnsanlarımızın sorunları var, Bunları çözmek için geliyoruz. Partimize ve şahsıma gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. Samsunluları şehirlerine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” dedi. “DİPTEN GELEN SESSİZ BİR DALGA VAR” AK Partili iyi niyetli seçmenlerin duygularının sürekli suiistimal edildiğini öne süren Adem Güney , “Ancak vatandaşımız artık uyandı. Bu seçimde mevcut yapıya ihtarı çekerek bir sarı kart gösterecekler. İktidarın bilmediği bir şudur; dipten gelen bir dalga var.  Halkımız zor durumda. Önümüzde başka bir seçim de yok. Kendisine yaşatılan bu yoksulluğun hesabının da sandıkta soracak, uyarısını yapacaktır” diye konuştu.
Yeniden Refah Partisi’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, seçimden sonra medyanın sorunlarına öncelik vereceğini belirtti

Bir süre önce adaylığı açıklanan Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney , Samsun Gazeteciler Cemiyeti ni ziyaret ederek “Çalışan Gazeteciler Gününü” kutladı.

“MUSTAFA DEMİR MAZLUM KONUMUNDA”

Yeniden Refah Partisi YRP’nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Adem Güney, çalışan, çalışmayan, işsiz kalan tüm gazetecilerin bu önemli gününü kutladıklarını belirterek, seçimden sonra başkanlık görevine geldikleri takdirde medyanın sorunlarına da öncelik vereceklerini söyledi. Bir soru üzerine “Başkan Mustafa Demir şu an mazlum konumundadır” diyen Güney, Demir’in yanlış bir aday olduğunu mevcut yönetiminin 5 yıl sonra fark ettiğini söyledi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Başkan Adayı Adem Güney ’e Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı İbrahim Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Samsun’un kötü yönetildiğini öne süren ve bu kötü gidişe bir son vermek için aday olduklarını ifade eden Adem Güney, “Samsunun bu makus talihine bir son vermek için yola çıktık. İnsanlarımızın sorunları var, Bunları çözmek için geliyoruz. Partimize ve şahsıma gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. Samsunluları şehirlerine sahip çıkmaya davet ediyoruz.” dedi.

“DİPTEN GELEN SESSİZ BİR DALGA VAR”
AK Partili iyi niyetli seçmenlerin duygularının sürekli suiistimal edildiğini öne süren Adem Güney , “Ancak vatandaşımız artık uyandı. Bu seçimde mevcut yapıya ihtarı çekerek bir sarı kart gösterecekler. İktidarın bilmediği bir şudur; dipten gelen bir dalga var.  Halkımız zor durumda. Önümüzde başka bir seçim de yok. Kendisine yaşatılan bu yoksulluğun hesabının da sandıkta soracak, uyarısını yapacaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.