,, ,

Adana'da yağma ve tefecilik çetesi çökertildi

Asayiş 12.09.2023 - 11:52, Güncelleme: 12.09.2023 - 11:52 8691+ kez okundu.
 

Adana'da yağma ve tefecilik çetesi çökertildi

Adana’da yağma ve tefecilik suçlarına karışan 7 şüpheli, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Adana'da yağma ve tefecilik suçlarına karıştıkları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte yağma ve tefecilik suçlarına karışarak haksız kazanç elde eden kişilere yönelik çalışma başlattı. Ekipler 8 şüphelinin kimliğini tespit etti. Haklarında gözaltı kararı verilen zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda şüphelilerden 7'si yakalandı. Aramalarda ruhsatsız tabanca, 203 mermi, 1 milyon 750 bin lira tutarında çek, alacak notlarının bulunduğu defter ve farklı kişilere ait 2 kredi kartı ele geçirildi. Şüpheliler emniyete götürüldü. Adresinde bulunamayan bir zanlı aranıyor.
Adana’da yağma ve tefecilik suçlarına karışan 7 şüpheli, emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Adana'da yağma ve tefecilik suçlarına karıştıkları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte yağma ve tefecilik suçlarına karışarak haksız kazanç elde eden kişilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler 8 şüphelinin kimliğini tespit etti.

Haklarında gözaltı kararı verilen zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonda şüphelilerden 7'si yakalandı.

Aramalarda ruhsatsız tabanca, 203 mermi, 1 milyon 750 bin lira tutarında çek, alacak notlarının bulunduğu defter ve farklı kişilere ait 2 kredi kartı ele geçirildi.

Şüpheliler emniyete götürüldü.

Adresinde bulunamayan bir zanlı aranıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.