,, ,

Adana’da Metin Muhacir ve Eşi İçin Anma Töreni Düzenlendi

Gündem 07.02.2024 - 10:41, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:41 3240+ kez okundu.
 

Adana’da Metin Muhacir ve Eşi İçin Anma Töreni Düzenlendi

Kahramanmaraş depreminde yaşamını yitiren hentbolcu Metin Muhacir ve eşi, Adana’da anıldı. Tören, spor ve basın dünyasından isimleri bir araya getirdi.
Kahramanmaraş ’ta meydana gelen depremde Hatay 'da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren A Milli Hentbol Takımı'nın ilk oyuncularından, Adana Eski Hentbol il Temsilcisi merhum Metin Muhacir ve eşi merhume Nuran Muhacir için Adana Asri Mezarlık'taki kabirleri başında anma töreni gerçekleştirildi. Metin Muhacir'in oğlu  Mehmet Can Muhacir, Adana Hentbol İl Temsilcisi Gökhan Sezer, İl Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış , Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir , hentbol gözlemcileri Ümit Adaş ile Erol Gülümsek, Muhacir'in takım arkadaşları ile Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lise öğrencileri katıldı.
Kahramanmaraş depreminde yaşamını yitiren hentbolcu Metin Muhacir ve eşi, Adana’da anıldı. Tören, spor ve basın dünyasından isimleri bir araya getirdi.

Kahramanmaraş ’ta meydana gelen depremde Hatay 'da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren A Milli Hentbol Takımı'nın ilk oyuncularından, Adana Eski Hentbol il Temsilcisi merhum Metin Muhacir ve eşi merhume Nuran Muhacir için Adana Asri Mezarlık'taki kabirleri başında anma töreni gerçekleştirildi.

Metin Muhacir'in oğlu  Mehmet Can Muhacir, Adana Hentbol İl Temsilcisi Gökhan Sezer, İl Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış , Çukurova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir , hentbol gözlemcileri Ümit Adaş ile Erol Gülümsek, Muhacir'in takım arkadaşları ile Şehit Ahmet - Mehmet Oruç Spor Lise öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.