,, ,

Adana'da 4 kilogram esrar ele geçirildi

Asayiş 28.08.2023 - 10:13, Güncelleme: 28.08.2023 - 10:15 7447+ kez okundu.
 

Adana'da 4 kilogram esrar ele geçirildi

Adana’da polis, otomobilde 4 kilo esrar yakaladı. 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucuyu tatile gittiklerinde kullanacaklarını iddia ettiler.
Adana 'da, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda durdurulan bir otomobilde 4 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda uygulama yaptı. Uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde şüphe üzerine arama yapıldı. Aracın içinde bulunan ve M.T. ve U.Ş. isimli 2 şüphelinin bagajında, bulaşık deterjanı ve kahve kaplı 5 pakette 4 kilogram esrar bulundu. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde, tatile gittiklerini ve uyuşturucuyu gidecekleri yerde kullanacaklarını söylediler. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.  
Adana’da polis, otomobilde 4 kilo esrar yakaladı. 2 kişi tutuklandı. Uyuşturucuyu tatile gittiklerinde kullanacaklarını iddia ettiler.

Adana 'da, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda durdurulan bir otomobilde 4 kilogram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda uygulama yaptı. Uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde şüphe üzerine arama yapıldı.

Aracın içinde bulunan ve M.T. ve U.Ş. isimli 2 şüphelinin bagajında, bulaşık deterjanı ve kahve kaplı 5 pakette 4 kilogram esrar bulundu.

Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinde, tatile gittiklerini ve uyuşturucuyu gidecekleri yerde kullanacaklarını söylediler.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.