,, ,

Adana Valisi: Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yok

Gündem 25.07.2023 - 09:49, Güncelleme: 25.07.2023 - 09:51 2974+ kez okundu.
 

Adana Valisi: Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yok

Adana Valisi: Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yok
Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi, 11,27 kilometre derinlikte. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığını açıkladı. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Adana Valisi Süleyman Elban ,  açıklamada, depremde herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirterek, "İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yok. Taramalarımız sürüyor." dedi.
Adana Valisi: Depremde ilk belirlemelere göre can kaybı yok

Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi, 11,27 kilometre derinlikte.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk olmadığını açıkladı. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Adana Valisi Süleyman Elban ,  açıklamada, depremde herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını belirterek, "İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yok. Taramalarımız sürüyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.