,, ,

Adana tarihi Taş Köprüde Adana Fasion Week festival ile kendinden bahsettiriyor.

Moda 22.10.2022 - 09:58, Güncelleme: 22.10.2022 - 09:58 31663+ kez okundu.
 

Adana tarihi Taş Köprüde Adana Fasion Week festival ile kendinden bahsettiriyor.

Tarihi Taş Köprü Üzerinde Moda Rüzgarı...
  Adana Fashion Week uluslar arası bir platformda yer almaya hazırlanıyor. Adana tarihi dokusu, kültürü, sanatı ve aynı zamanda tekstil ve pamuk diyarı bir şehri olan Adana şimdi Dünya’nın en büyük moda haftasına ev sahipliği yaptı.   Adana moda ve tasarım yönü ile yeni bir değer kazanıyor. Adana fashion week 19 – 20 Ekim 2022 tarihleri arasında Tarihi Taşköprü ve Adana Seyhan Otel de gerçekleşen muhteşem defilelerle moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırladı. Adana Fashion Week YD Medya Organizasyon kurucusu Yudum Dağparçası tarafından organize edilen ve aynı zamanda bir çok sosyal proje içermekte gençlere ve kadın girişimcilere destek olmaktadır.   Ödüllü ünlü koreograf ve sanat yönetmenliğini Asil Çağıl ’ın yaptığı sunuculuğunu ünlü model Duygu Çakmak 'ın yaptığı baş manken Özge Ulusoy ve uluslar arası taçlı güzeller birbirinden güzel kıyafetleri Adanalı Moda severlere sergiledi.   20 Ekim Seyhan Otelde Moda sergi alanları,satış stantları,Moda söyleşileri,defile,dans show ve ünlü sanatçı Kayra Kayan konseri ile Adana Fashion Week kapılarını kapattı.   Haber : Ali Osman Arlı
Tarihi Taş Köprü Üzerinde Moda Rüzgarı...
 
Adana Fashion Week uluslar arası bir platformda yer almaya hazırlanıyor. Adana tarihi dokusu, kültürü, sanatı ve aynı zamanda tekstil ve pamuk diyarı bir şehri olan Adana şimdi Dünya’nın en büyük moda haftasına ev sahipliği yaptı.
 
Adana moda ve tasarım yönü ile yeni bir değer kazanıyor. Adana fashion week 19 – 20 Ekim 2022 tarihleri arasında Tarihi Taşköprü ve Adana Seyhan Otel de gerçekleşen muhteşem defilelerle moda ve sanat dünyasının önemli simalarını ağırladı.
Adana Fashion Week YD Medya Organizasyon kurucusu Yudum Dağparçası tarafından organize edilen ve aynı zamanda bir çok sosyal proje içermekte gençlere ve kadın girişimcilere destek olmaktadır.
 
Ödüllü ünlü koreograf ve sanat yönetmenliğini Asil Çağıl ’ın yaptığı sunuculuğunu ünlü model Duygu Çakmak 'ın yaptığı baş manken Özge Ulusoy ve uluslar arası taçlı güzeller birbirinden güzel kıyafetleri Adanalı Moda severlere sergiledi.
 
20 Ekim Seyhan Otelde Moda sergi alanları,satış stantları,Moda söyleşileri,defile,dans show ve ünlü sanatçı Kayra Kayan konseri ile Adana Fashion Week kapılarını kapattı.
 
Haber : Ali Osman Arlı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.