,, ,

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta AK Parti İle Bir Araya Geldi

Siyaset 18.02.2024 - 12:12, Güncelleme: 18.02.2024 - 12:12 7677+ kez okundu.
 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta AK Parti İle Bir Araya Geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta AK Parti ile yerel seçimler öncesi bir araya geldi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Zonguldak ’a geldi. Tunç’un temaslarına 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır ’da yer aldı. Ziyaretleri sırasında konuşan Bakan Tunç, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor” dedi.   Tunç’u AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı , Saffet Bozkurt , 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır AK Parti ilçe yönetimi ve çok sayıda partili karşıladı.   ÖZBAKIR ÇİFTİ HEYETTE AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştiren Yılmaz Tunç, Ereğli’de bulunan öğretmen evinde basın mensupları ve partili vatandaşlarla buluştu. Öğretmen evi ziyareti sonrasında Bakan Tunç Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ,Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır AK Parti ilçe başkanı Mücahit Andiç ve KDZ. Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ile birlikte Ereğli esnafını ziyaret etti. STK’LARLA BULUŞTU Bakan Tunç, Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Kdz. Ereğli’de 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi heyecan yaşandığını ve ilçe halkının AK Parti’ye oy vererek gerçek belediyeciliği başlatacağını söyleyen Bakan Tunç, “Ereğli’de bir heyecan var. Ereğli’yi 31 Mart heyecanı sarmış. İnşallah 31 Mart Ereğli'li hemşehrilerimiz en doğru kararı verecekler. En doğru adaya oy vererek Ereğli’mizde de gerçek belediyeciliği AK Parti belediyeciliğini, AK belediyeciliği başlatacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gerçek belediyecilik, hizmet belediyeciliği, icraat belediyeciliği, gerçek belediyecilik herkese, her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet getiren belediyecilik, gerçek belediyecilik ayrım yapmayan belediyecilik, gerçek belediyecilik şehrini alt yapısıyla, üst yapısıyla, o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyecilik. Ereğlimiz bunu hak ediyor. Fazlasıyla hak ediyor. Tabii Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor. Bu zaman kaybedişinin artık son günü de 31 Mart olacak. Ve 31 Mart’tan sonra milletimizin Ereğlili hemşehrilerimizin kararıyla Ereğli’de inşallah İbrahim Sezer’le beraber yeni bir dönem başlayacak” dedi. Bakan Tunç, düzenlenen etkinliğe katılanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Zonguldak’ta AK Parti ile yerel seçimler öncesi bir araya geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Zonguldak ’a geldi. Tunç’un temaslarına 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ve Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır ’da yer aldı. Ziyaretleri sırasında konuşan Bakan Tunç, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor” dedi.

 

Tunç’u AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı , Saffet Bozkurt , 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır AK Parti ilçe yönetimi ve çok sayıda partili karşıladı.

 

ÖZBAKIR ÇİFTİ HEYETTE

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştiren Yılmaz Tunç, Ereğli’de bulunan öğretmen evinde basın mensupları ve partili vatandaşlarla buluştu. Öğretmen evi ziyareti sonrasında Bakan Tunç Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, 25. ve 26. Dönem Zonguldak Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Hüseyin Özbakır ,Cumhurbaşkanlığında Uzman olarak görev yapan eşi Deniz Özbakır AK Parti ilçe başkanı Mücahit Andiç ve KDZ. Ereğli AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer ile birlikte Ereğli esnafını ziyaret etti.


STK’LARLA BULUŞTU

Bakan Tunç, Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Kdz. Ereğli’de 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi heyecan yaşandığını ve ilçe halkının AK Parti’ye oy vererek gerçek belediyeciliği başlatacağını söyleyen Bakan Tunç, “Ereğli’de bir heyecan var. Ereğli’yi 31 Mart heyecanı sarmış. İnşallah 31 Mart Ereğli'li hemşehrilerimiz en doğru kararı verecekler. En doğru adaya oy vererek Ereğli’mizde de gerçek belediyeciliği AK Parti belediyeciliğini, AK belediyeciliği başlatacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Gerçek belediyecilik, hizmet belediyeciliği, icraat belediyeciliği, gerçek belediyecilik herkese, her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet getiren belediyecilik, gerçek belediyecilik ayrım yapmayan belediyecilik, gerçek belediyecilik şehrini alt yapısıyla, üst yapısıyla, o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyecilik. Ereğlimiz bunu hak ediyor. Fazlasıyla hak ediyor. Tabii Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor. Bu zaman kaybedişinin artık son günü de 31 Mart olacak. Ve 31 Mart’tan sonra milletimizin Ereğlili hemşehrilerimizin kararıyla Ereğli’de inşallah İbrahim Sezer’le beraber yeni bir dönem başlayacak” dedi. Bakan Tunç, düzenlenen etkinliğe katılanlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.