,, ,

Ada Masalı Oyuncuları ve Kadrosu

Tv-Dünyası 20.06.2023 - 14:27, Güncelleme: 20.06.2023 - 14:37 5186+ kez okundu.
 

Ada Masalı Oyuncuları ve Kadrosu

Ada Masalı Oyuncuları ve Kadrosu
Ada Masalı , 15 Haziran 2021’de Star TV ’de yayınlanmaya başlayan bir romantik komedi dizisidir. Dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer almaktadır. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin , senaristleri ise Yeşim Çıtak , Yelda Eroğlu , Emine Yıldırım ve Dilek İyigün ’dür. Dizi , 11 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan 25. bölümüyle final yaparak sona ermiştir Ayça Ayşin Turan - Haziran: Başarılı bir mimar olan Haziran, hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Ancak bir gün patronu tarafından dolandırılınca tüm hayalleri yıkılır. Bir tesadüf sonucu kendisini bir adada bulur ve burada Poyraz ile tanışır. Poyraz’ın ailesine ait olan oteli kurtarmak için onunla işbirliği yapmaya karar verir. Bu süreçte Poyraz ile aralarında bir aşk doğar. Alp Navruz - Poyraz: Ada’nın en yakışıklı ve en inatçı delikanlısı olan Poyraz, ailesinin otelini işletmektedir. Ancak otel borç batağındadır ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Poyraz, oteli kurtarmak için her yolu denemektedir. Bir gün İstanbul’dan gelen Haziran ile tanışır ve onunla anlaşma yapar. Haziran’ın oteli yenilemesine izin verir. Ancak zamanla Haziran’a karşı duygular beslemeye başlar. İpek Tenolcay - Zeynep: Ada’nın en zengin ve en entrikacı kadını olan Zeynep, Poyraz’ın halasıdır. Otelin sahibi olan abisi Hakan’ın ölümünden sonra otelin yarısına sahip olmuştur. Ancak diğer yarısı Poyraz’ındır ve onunla sürekli çatışmaktadır. Zeynep, oteli elinden almak için her türlü oyunu oynamaktadır. Ayrıca ada halkını da küçümsemekte ve hor görmektedir. Nihan Büyükağaç - Selma: Ada’nın en güzel ve en tatlı kızı olan Selma, Poyraz’ın kuzenidir. Otelde çalışmaktadır ve Poyraz’a çok bağlıdır. Selma, ada halkının sevgilisi olan Görkem ile nişanlıdır. Ancak Görkem’in kendisini aldattığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Selma, hayatına yeni bir sayfa açmak için çabalar. Bülent Çolak - Görkem: Ada’nın en yakışıklı ve en çapkın erkeği olan Görkem, Selma’nın nişanlısıdır. Ancak Görkem, Selma’yı aldatmaktadır ve bunu gizlemeye çalışmaktadır. Görkem, Zeynep’in oyunlarına alet olur ve oteli batırmak için çalışır. Ancak sonunda yaptıklarının bedelini öder. Cem Anıl Kenar - Hakan: Poyraz’ın babası ve Zeynep’in abisi olan Hakan, otelin eski sahibidir. Ancak bir tekne kazasında öldüğü sanılmaktadır. Otelin yarısını oğlu Poyraz’a, yarısını da kardeşi Zeynep’e bırakmıştır.
Ada Masalı Oyuncuları ve Kadrosu

Ada Masalı , 15 Haziran 2021’de Star TV ’de yayınlanmaya başlayan bir romantik komedi dizisidir. Dizinin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz yer almaktadır. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin , senaristleri ise Yeşim Çıtak , Yelda Eroğlu , Emine Yıldırım ve Dilek İyigün ’dür. Dizi , 11 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan 25. bölümüyle final yaparak sona ermiştir

Ayça Ayşin Turan - Haziran: Başarılı bir mimar olan Haziran, hayatını İstanbul’da sürdürmektedir. Ancak bir gün patronu tarafından dolandırılınca tüm hayalleri yıkılır. Bir tesadüf sonucu kendisini bir adada bulur ve burada Poyraz ile tanışır. Poyraz’ın ailesine ait olan oteli kurtarmak için onunla işbirliği yapmaya karar verir. Bu süreçte Poyraz ile aralarında bir aşk doğar.


Alp Navruz - Poyraz: Ada’nın en yakışıklı ve en inatçı delikanlısı olan Poyraz, ailesinin otelini işletmektedir. Ancak otel borç batağındadır ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Poyraz, oteli kurtarmak için her yolu denemektedir. Bir gün İstanbul’dan gelen Haziran ile tanışır ve onunla anlaşma yapar. Haziran’ın oteli yenilemesine izin verir. Ancak zamanla Haziran’a karşı duygular beslemeye başlar.


İpek Tenolcay - Zeynep: Ada’nın en zengin ve en entrikacı kadını olan Zeynep, Poyraz’ın halasıdır. Otelin sahibi olan abisi Hakan’ın ölümünden sonra otelin yarısına sahip olmuştur. Ancak diğer yarısı Poyraz’ındır ve onunla sürekli çatışmaktadır. Zeynep, oteli elinden almak için her türlü oyunu oynamaktadır. Ayrıca ada halkını da küçümsemekte ve hor görmektedir.


Nihan Büyükağaç - Selma: Ada’nın en güzel ve en tatlı kızı olan Selma, Poyraz’ın kuzenidir. Otelde çalışmaktadır ve Poyraz’a çok bağlıdır. Selma, ada halkının sevgilisi olan Görkem ile nişanlıdır. Ancak Görkem’in kendisini aldattığını öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Selma, hayatına yeni bir sayfa açmak için çabalar.


Bülent Çolak - Görkem: Ada’nın en yakışıklı ve en çapkın erkeği olan Görkem, Selma’nın nişanlısıdır. Ancak Görkem, Selma’yı aldatmaktadır ve bunu gizlemeye çalışmaktadır. Görkem, Zeynep’in oyunlarına alet olur ve oteli batırmak için çalışır. Ancak sonunda yaptıklarının bedelini öder.


Cem Anıl Kenar - Hakan: Poyraz’ın babası ve Zeynep’in abisi olan Hakan, otelin eski sahibidir. Ancak bir tekne kazasında öldüğü sanılmaktadır. Otelin yarısını oğlu Poyraz’a, yarısını da kardeşi Zeynep’e bırakmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.