,, ,

Acun Ilıcalı'dan Survivor'a sahte diyen Nagihan Karadere'ye yanıt geldi!

Tv-Dünyası 17.01.2023 - 14:36, Güncelleme: 17.01.2023 - 14:36 5788+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı'dan Survivor'a sahte diyen Nagihan Karadere'ye yanıt geldi!

Acun Ilıcalı'dan Survivor'a sahte diyen Nagihan Karadere'ye yanıt geldi!
Acun Ilıcalı 'dan Survivor 'a sahte diyen Nagihan Karadere 'ye yanıt geldi! Nagihan Karadere Survivor için bomba açıklamalarda bulunmuştu. Yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan için Acun Ilıcalı'dan cevap geldi. Nagihan'ın söylediklerini asla kabul etmediğini söyleyen Acun ılıcalı , “Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor 'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.” Açıklaması yaptı. Açıklama sonrası Nagihan Karadere bir tweet atarak Acun ılıcalı'ya ulaşamadığını, telefonunun meşgul çaldığını belirtti.
Acun Ilıcalı'dan Survivor'a sahte diyen Nagihan Karadere'ye yanıt geldi!

Acun Ilıcalı 'dan Survivor 'a sahte diyen Nagihan Karadere 'ye yanıt geldi!
Nagihan Karadere Survivor için bomba açıklamalarda bulunmuştu. Yarışmanın sahte olduğunu ve kimsenin Survivor'a gitmemesi gerektiğine dair açıklamalarda bulunan Nagihan için Acun Ilıcalı'dan cevap geldi.

Nagihan'ın söylediklerini asla kabul etmediğini söyleyen Acun ılıcalı , “Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor 'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.” Açıklaması yaptı. Açıklama sonrası Nagihan Karadere bir tweet atarak Acun ılıcalı'ya ulaşamadığını, telefonunun meşgul çaldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.