,, ,

Acun Ilıcalı, Adriana Lima'nın kızlarını tekne ile gezdirdi

Magazin 03.08.2023 - 14:10, Güncelleme: 03.08.2023 - 14:10 11049+ kez okundu.
 

Acun Ilıcalı, Adriana Lima'nın kızlarını tekne ile gezdirdi

Acun Ilıcalı, Adriana Lima'nın kızlarını tekne ile gezdirdi
Dünyaca ünlü model Adriana Lima 'nın Marko Jaric 'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Valentina ve Sienna, babaları ile tatil için Türkiye'ye geldi. Geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğunu kucağına alarak yeniden anne olan Adriana Lima bu tatile bebeğinin küçük olması nedeniyle katılamadı. Acun Ilıcalı , Türkiye'ye gelen misafirlerini Çeşme 'de ağırladı. Acun Ilıcalı , Adriana Lima 'nın kızlarını ve eski eşini tekne turuna çıkardı. Ünlü yapımcı ve televizyoncuyu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya bu gezide yalnız bırakmadı. Acun Ilıcalı ve Adriana Lima , 2013 yılında evlenmiş, 2014 yılında boşanmıştı. Çiftin, Valentina ve Sienna adında iki kızı var. Acun Ilıcalı ve Adriana Lima , boşanmalarının ardından da iyi arkadaş kalmayı sürdürdü. İkili, sık sık birlikte tatile çıkıyor.
Acun Ilıcalı, Adriana Lima'nın kızlarını tekne ile gezdirdi

Dünyaca ünlü model Adriana Lima 'nın Marko Jaric 'le olan evliliğinden dünyaya gelen kızları Valentina ve Sienna, babaları ile tatil için Türkiye'ye geldi.

Geçtiğimiz aylarda üçüncü çocuğunu kucağına alarak yeniden anne olan Adriana Lima bu tatile bebeğinin küçük olması nedeniyle katılamadı.

Acun Ilıcalı , Türkiye'ye gelen misafirlerini Çeşme 'de ağırladı. Acun Ilıcalı , Adriana Lima 'nın kızlarını ve eski eşini tekne turuna çıkardı. Ünlü yapımcı ve televizyoncuyu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya bu gezide yalnız bırakmadı.

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima , 2013 yılında evlenmiş, 2014 yılında boşanmıştı. Çiftin, Valentina ve Sienna adında iki kızı var.

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima , boşanmalarının ardından da iyi arkadaş kalmayı sürdürdü. İkili, sık sık birlikte tatile çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.