,, ,

Abisinin izinden giden Çekin Yener: "Alpay Ünyaylar'a güvenim sonsuz"

Müzik 15.11.2023 - 09:41, Güncelleme: 15.11.2023 - 09:41 8368+ kez okundu.
 

Abisinin izinden giden Çekin Yener: "Alpay Ünyaylar'a güvenim sonsuz"

Çekin Yener, müzik aşkını ilk tekli çalışması “Kimler” ile dinleyicilerle buluştu. Ünlü müzik adamı Alpay Ünyaylar’ın aranjörlüğünü yaptığı eser, sahne aşkını ve müziğe olan tutkusunu yansıtıyor.
Abisinin müzik dünyasında olmasıyla ufak yaşlarda içinde büyüyen müzik aşkı, Çekin Yener için miras gibi oldu ve aldığı bayrağı daha yükseğe taşıyor. İlk tekli çalışması “Kimler” Pro Ünyaylar etiketiyle müzik severlerle buluşurken aranjör koltuğunda ünlü müzik adamı Alpay Ünyaylar oturdu. Murat Balkan bestesi olan “Kimler” isimli esere stüdyo çekimleri, dış görüntülerle desteklenerek bir performans klibi gerçekleştiren Alper Ünyaylar , yönetmen koltuğunda oturdu. Güven benim için çok önemli ifadesinde bulunan Çekin Yener , Alpay Ünyaylar ’ın müzik dünyasındaki bilgi, beceri ve tecrübelerine güvenim sonsuz huzurla teslim oldum vurgusunu yaptı. Uzun bir zamandır, sahnelerde olduğunu dile getiren Çekin Yener “Sahnede hep tercih edilen ve istenen kişi oldum, eğlendirmek arada duygulandırmak bana farklı bir haz veriyor, mesleğim olan müzik benim en büyük aşkım oldu. Sahnede sevilmeyi çok sevdim hedefim şöhret olmak değil, çok şöhretli olan var mesleğinden dolayı sevilen, saygı duyulan bir şöhret olmak en büyük arzum” dedi. Müzik dünyasında girdiği yarışta önce saygınlığı ön planda tutan Çekin Yener, farklı bir profil olarak yerini aldı.  
Çekin Yener, müzik aşkını ilk tekli çalışması “Kimler” ile dinleyicilerle buluştu. Ünlü müzik adamı Alpay Ünyaylar’ın aranjörlüğünü yaptığı eser, sahne aşkını ve müziğe olan tutkusunu yansıtıyor.

Abisinin müzik dünyasında olmasıyla ufak yaşlarda içinde büyüyen müzik aşkı, Çekin Yener için miras gibi oldu ve aldığı bayrağı daha yükseğe taşıyor. İlk tekli çalışması “Kimler” Pro Ünyaylar etiketiyle müzik severlerle buluşurken aranjör koltuğunda ünlü müzik adamı Alpay Ünyaylar oturdu. Murat Balkan bestesi olan “Kimler” isimli esere stüdyo çekimleri, dış görüntülerle desteklenerek bir performans klibi gerçekleştiren Alper Ünyaylar , yönetmen koltuğunda oturdu.

Güven benim için çok önemli ifadesinde bulunan Çekin Yener , Alpay Ünyaylar ’ın müzik dünyasındaki bilgi, beceri ve tecrübelerine güvenim sonsuz huzurla teslim oldum vurgusunu yaptı. Uzun bir zamandır, sahnelerde olduğunu dile getiren Çekin Yener “Sahnede hep tercih edilen ve istenen kişi oldum, eğlendirmek arada duygulandırmak bana farklı bir haz veriyor, mesleğim olan müzik benim en büyük aşkım oldu. Sahnede sevilmeyi çok sevdim hedefim şöhret olmak değil, çok şöhretli olan var mesleğinden dolayı sevilen, saygı duyulan bir şöhret olmak en büyük arzum” dedi. Müzik dünyasında girdiği yarışta önce saygınlığı ön planda tutan Çekin Yener, farklı bir profil olarak yerini aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.