,, ,

ABB Sıvı Gübre Desteği Başvuruları Başladı

Gündem 01.11.2022 - 14:56, Güncelleme: 01.11.2022 - 14:57 3737+ kez okundu.
 

ABB Sıvı Gübre Desteği Başvuruları Başladı

ABB Sıvı Gübre Desteği Başvuruları Başladı
Ankara Büyükşehir Belediyesi , yerli üretimi artırmak ve topraktan yüksek verim elde edilmesini sağlamak amacıyla üreticilere yönelik kırsal kalkınma desteklerine devam ediyor.   Ankara Büyükşehir Belediyesi kendi iştiraki olan BelPLAS A.Ş bünyesinde üretilen verim artırıcı sıvı gübre leri yüzde 50 hibe yüzde 50 çiftçi katılım paylı olarak Ankaralı üreticilere ulaştırıyor.   BelPLAS A.Ş tarafından üretilen sıvı gübre desteğinde bulunan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, bu destekten yararlanmak isteyen çiftçiler için başvuru sürecini yeniden başlattı. Başvurular, “baskenttarim.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başlamış olup 15 Kasım 2022 tarihine çevrimiçi ortamda alınacak
ABB Sıvı Gübre Desteği Başvuruları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi , yerli üretimi artırmak ve topraktan yüksek verim elde edilmesini sağlamak amacıyla üreticilere yönelik kırsal kalkınma desteklerine devam ediyor.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi kendi iştiraki olan BelPLAS A.Ş bünyesinde üretilen verim artırıcı sıvı gübre leri yüzde 50 hibe yüzde 50 çiftçi katılım paylı olarak Ankaralı üreticilere ulaştırıyor.

 

BelPLAS A.Ş tarafından üretilen sıvı gübre desteğinde bulunan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, bu destekten yararlanmak isteyen çiftçiler için başvuru sürecini yeniden başlattı. Başvurular, “baskenttarim.ankara.bel.tr” adresi üzerinden başlamış olup 15 Kasım 2022 tarihine çevrimiçi ortamda alınacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.