,, ,

'Ab-ı Hayat'ın kadrosuna yeni isim!

Tv-Dünyası 09.01.2023 - 16:55, Güncelleme: 09.01.2023 - 16:59 5880+ kez okundu.
 

'Ab-ı Hayat'ın kadrosuna yeni isim!

'Ab-ı Hayat'ın kadrosuna yeni isim!
Yönetmen koltuğuna Hilal Saral 'ın oturacağı senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı; hiç yaşlanmayan bir adamın hikayesini izleyici ile buluşturacak olan dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birkan Sokullu , Ebru Şahin , Hümeyra , Gözde Seda Altuner ile Ayşegül Cengiz 'in kadrosunda yer alacağı açıklanan ve çekimleri ay sonunda başlayacak olan diziye son olarak 'Darmaduman'da izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Necip Memili  dahil oldu. Ab-ı Hayat, yakında Star TV 'de!
'Ab-ı Hayat'ın kadrosuna yeni isim!
Yönetmen koltuğuna Hilal Saral 'ın oturacağı senaryosunu Nuran Evren Şit 'in kaleme aldığı; hiç yaşlanmayan bir adamın hikayesini izleyici ile buluşturacak olan dizinin hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Birkan Sokullu , Ebru Şahin , Hümeyra , Gözde Seda Altuner ile Ayşegül Cengiz 'in kadrosunda yer alacağı açıklanan ve çekimleri ay sonunda başlayacak olan diziye son olarak 'Darmaduman'da izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Necip Memili  dahil oldu.
Ab-ı Hayat, yakında Star TV 'de!
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.