,, ,

9 Mayıs 2024 Reyting Sonuçları: İnci Taneleri Zirvede!

Yayın Akışı 10.05.2024 - 10:35, Güncelleme: 10.05.2024 - 10:35 2739 kez okundu.
 

9 Mayıs 2024 Reyting Sonuçları: İnci Taneleri Zirvede!

9 Mayıs 2024’te İnci Taneleri, reytinglerde zirveyi korudu. AB ve ABC1 gruplarında da lider olan dizi, istikrarını sürdürdü. Rakipleri Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda’yı geride bıraktı
9 Mayıs 2024 Pazartesi günü reytinglerde zirve yine İnci Taneleri 'nin oldu. 6,70 reyting oranı ile bu hafta da total reytinglerde birinci sırayı alan diziyi, Hudutsuz Sevda 5,51 ve Survivor All Star 4,95 reyting oranları ile takip etti. Dizi kategorisinde en yakın rakibi Aldatmak ise 4,28 reyting oranı ile beşinci sırada yer aldı. AB: AB grubunda da İnci Taneleri zirvede yer aldı. 8,53 reyting oranı ile AB grubunda da en çok izlenen dizi olan İnci Taneleri'ni Survivor All Star 4,45 ve Hudutsuz Sevda 3,57 reyting oranları ile takip etti. Aldatmak ise AB grubunda da 2,73 reyting oranı ile altıncı sırada yer aldı. ABC1: ABC1 grubunda da İnci Taneleri zirvedeydi. 8,97 reyting oranı ile ABC1 grubunda da en çok izlenen dizi olan İnci Taneleri'ni Hudutsuz Sevda 4,93 ve Survivor All Star 4,72 reyting oranları ile takip etti. Aldatmak ise ABC1 grubunda da 3,76 reyting oranı ile altıncı sırada yer aldı. Genel Değerlendirme: Bu hafta da reytinglerde İnci Taneleri tüm kategorilerde zirvede yer alarak istikrarını sürdürdü. Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda ise reytinglerde İnci Taneleri'nin en yakın rakipleri olarak öne çıktı. Aldatmak ise her ne kadar her kategoride ilk 5'te yer alsa da İnci Taneleri, Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda'nın gerisinde kaldı. Dikkat Çeken Noktalar: İnci Taneleri 'nin her kategoride zirvede yer alması dizinin istikrarlı bir izleyici kitlesine sahip olduğunu gösteriyor. Survivor All Star 'ın her kategoride ilk 3'te yer alması, yarışmanın hala izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildiğini gösteriyor. Hudutsuz Sevda 'nın reytinglerinin biraz düşmesi dizinin izleyiciler tarafından eskisi kadar ilgi görmediğini düşündürebilir. Aldatmak 'ın reytinglerinin her kategoride ilk 5'te yer alması diziye olan ilginin azalmadığını gösteriyor. Önümüzdeki Hafta Reytinglerde Neler Beklenebilir?: Önümüzdeki hafta reytinglerde İnci Taneleri'nin zirvede yer almasını beklemek mantıklı olacaktır. Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda'nın da reytinglerde yerlerini korumaları bekleniyor. Aldatmak'ın ise reytinglerinde bir yükseliş veya düşüş olması ise şu an için belirsiz.
9 Mayıs 2024’te İnci Taneleri, reytinglerde zirveyi korudu. AB ve ABC1 gruplarında da lider olan dizi, istikrarını sürdürdü. Rakipleri Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda’yı geride bıraktı

9 Mayıs 2024 Pazartesi günü reytinglerde zirve yine İnci Taneleri 'nin oldu. 6,70 reyting oranı ile bu hafta da total reytinglerde birinci sırayı alan diziyi, Hudutsuz Sevda 5,51 ve Survivor All Star 4,95 reyting oranları ile takip etti. Dizi kategorisinde en yakın rakibi Aldatmak ise 4,28 reyting oranı ile beşinci sırada yer aldı.

AB:

AB grubunda da İnci Taneleri zirvede yer aldı. 8,53 reyting oranı ile AB grubunda da en çok izlenen dizi olan İnci Taneleri'ni Survivor All Star 4,45 ve Hudutsuz Sevda 3,57 reyting oranları ile takip etti. Aldatmak ise AB grubunda da 2,73 reyting oranı ile altıncı sırada yer aldı.

ABC1:

ABC1 grubunda da İnci Taneleri zirvedeydi. 8,97 reyting oranı ile ABC1 grubunda da en çok izlenen dizi olan İnci Taneleri'ni Hudutsuz Sevda 4,93 ve Survivor All Star 4,72 reyting oranları ile takip etti. Aldatmak ise ABC1 grubunda da 3,76 reyting oranı ile altıncı sırada yer aldı.

Genel Değerlendirme:

Bu hafta da reytinglerde İnci Taneleri tüm kategorilerde zirvede yer alarak istikrarını sürdürdü. Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda ise reytinglerde İnci Taneleri'nin en yakın rakipleri olarak öne çıktı. Aldatmak ise her ne kadar her kategoride ilk 5'te yer alsa da İnci Taneleri, Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda'nın gerisinde kaldı.

Dikkat Çeken Noktalar:

  • İnci Taneleri 'nin her kategoride zirvede yer alması dizinin istikrarlı bir izleyici kitlesine sahip olduğunu gösteriyor.
  • Survivor All Star 'ın her kategoride ilk 3'te yer alması, yarışmanın hala izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildiğini gösteriyor.
  • Hudutsuz Sevda 'nın reytinglerinin biraz düşmesi dizinin izleyiciler tarafından eskisi kadar ilgi görmediğini düşündürebilir.
  • Aldatmak 'ın reytinglerinin her kategoride ilk 5'te yer alması diziye olan ilginin azalmadığını gösteriyor.

Önümüzdeki Hafta Reytinglerde Neler Beklenebilir?:

Önümüzdeki hafta reytinglerde İnci Taneleri'nin zirvede yer almasını beklemek mantıklı olacaktır. Survivor All Star ve Hudutsuz Sevda'nın da reytinglerde yerlerini korumaları bekleniyor. Aldatmak'ın ise reytinglerinde bir yükseliş veya düşüş olması ise şu an için belirsiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.