,, ,

75. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası, Romanya'da başladı

Spor 18.06.2022 - 14:10, Güncelleme: 18.06.2022 - 14:10 7537+ kez okundu.
 

75. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası, Romanya'da başladı

Çekiç atmada milli atlet Özkan Baltacı, üçüncü oldu
Romanya'da düzenlenen 75. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası başladı. Craiova kentinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk gün sabah seansında çekiç atma, heptatlon ve dekatlon yarışları yapıldı. İki gün sürecek müsabakalara 22 ülkeden 465 sporcu katılıyor. Türkiye, müsabakalara 53 atletle katılım sağladı.   - Türkiye ilk madalyasını Özkan Baltacı ile elde etti   Çekiç atmada yarışan milli sporcu Özkan Baltacı 74.21 metrelik atışıyla üçüncü olarak bronz madalyaya ulaştı. Aynı branşta yarışan diğer Türk atlet Halil Yılmazer ise yarışmayı 9. sırada bitirdi. Türkiye, geçen yıl Sırbistan 'ın başkenti Belgrad 'da düzenlenen 74. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası'nı 4 altın, 9 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 19 madalyayla tamamlamıştı.
Çekiç atmada milli atlet Özkan Baltacı, üçüncü oldu

Romanya'da düzenlenen 75. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası başladı.

Craiova kentinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk gün sabah seansında çekiç atma, heptatlon ve dekatlon yarışları yapıldı.

İki gün sürecek müsabakalara 22 ülkeden 465 sporcu katılıyor. Türkiye, müsabakalara 53 atletle katılım sağladı.

 

- Türkiye ilk madalyasını Özkan Baltacı ile elde etti

 

Çekiç atmada yarışan milli sporcu Özkan Baltacı 74.21 metrelik atışıyla üçüncü olarak bronz madalyaya ulaştı.

Aynı branşta yarışan diğer Türk atlet Halil Yılmazer ise yarışmayı 9. sırada bitirdi.

Türkiye, geçen yıl Sırbistan 'ın başkenti Belgrad 'da düzenlenen 74. Büyükler Balkan Atletizm Şampiyonası'nı 4 altın, 9 gümüş ve 6 bronz olmak üzere 19 madalyayla tamamlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.