,, ,

7 koğuştaki mucize kimler oynuyor?

Tv-Dünyası 05.10.2023 - 10:22, Güncelleme: 05.10.2023 - 10:22 7282+ kez okundu.
 

7 koğuştaki mucize kimler oynuyor?

7 koğuştaki mucize kimler oynuyor?
7. Koğuştaki Mucize , 2019 yapımı Türk yapımı dram filmidir. Mehmet Ada Öztekin 'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Aras Bulut İynemli Nisa Sofiya Aksongur Deniz Baysal Yurdaer Okur İlker Aksum Celile Toyon Mesut Akusta Sarp Akkaya Yıldıray Şahinler Deniz Celiloğlu Doğukan Polat ve Serhan Onat yer almaktadır. Aras Bulut İynemli Memo karakterini canlandırmaktadır. Memo, 7 yaşında zeka geriliği olan bir adamdır. Kızı Ova'yı korumak için haksız yere suçlanır ve 20 yıl hapis cezasına çarptırılır. Nisa Sofiya Aksongur Ova karakterini canlandırmaktadır. Ova, Memo'nun 7 yaşındaki kızıdır. Babasını çok seven Ova, onun haksız yere hapse atılmasına çok üzülür. Deniz Baysal Mine karakterini canlandırmaktadır. Mine, Ova'nın okul öğretmenidir. Memo'nun masumiyetine inanan Mine, onun hapse girmesine engel olmak için mücadele eder. Yurdaer Okur Aydın karakterini canlandırmaktadır. Aydın, Memo'nun hapishanedeki tek arkadaşıdır. Memo'ya destek olan Aydın, onun hayata tutunmasını sağlar. İlker Aksum Askorozlu karakterini canlandırmaktadır. Askorozlu, hapishanenin acımasız müdürüdür. Memo'nun hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Celile Toyon Fatma karakterini canlandırmaktadır. Fatma, Memo'nun hapishanedeki hücre arkadaşıdır. Memo'ya annelik yapan Fatma, onun en büyük destekçisidir. Mesut Akusta Yusuf karakterini canlandırmaktadır. Yusuf, Memo'nun davasını üstlenen avukattır. Memo'nun masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder. Sarp Akkaya Müdür Nail karakterini canlandırmaktadır. Müdür Nail, hapishanenin yeni müdürüdür. Memo'ya karşı daha anlayışlı olan Müdür Nail, onun serbest bırakılması için çalışır. Yıldıray Şahinler Yüzbaşı Faruk karakterini canlandırmaktadır. Yüzbaşı Faruk, Memo'nun suçsuzluğunu kanıtlamak için çalışan bir askerdir. Deniz Celiloğlu Hatice karakterini canlandırmaktadır. Hatice, Ova'nın annesidir. Memo'yu çok seven Hatice, onun hapse girmesine çok üzülür. Doğukan Polat Tevfik karakterini canlandırmaktadır. Tevfik, hapishanedeki bir mahkumdur. Memo'ya yardım eden Tevfik, onun en yakın arkadaşlarından biridir. Serhan Onat Meydancı Selim karakterini canlandırmaktadır. Meydancı Selim, hapishanenin meydancısıdır. Memo'ya yardım eden Meydancı Selim, onun en yakın arkadaşlarından biridir. 7. Koğuştaki Mucize güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan bir filmdir. Film, 2019 yılında vizyona girdiğinde Türkiye'de en çok izlenen film olmuştur.
7 koğuştaki mucize kimler oynuyor?

7. Koğuştaki Mucize , 2019 yapımı Türk yapımı dram filmidir. Mehmet Ada Öztekin 'in yönetmenliğini yaptığı filmin başrollerinde Aras Bulut İynemli Nisa Sofiya Aksongur Deniz Baysal Yurdaer Okur İlker Aksum Celile Toyon Mesut Akusta Sarp Akkaya Yıldıray Şahinler Deniz Celiloğlu Doğukan Polat ve Serhan Onat yer almaktadır.


Aras Bulut İynemli Memo karakterini canlandırmaktadır. Memo, 7 yaşında zeka geriliği olan bir adamdır. Kızı Ova'yı korumak için haksız yere suçlanır ve 20 yıl hapis cezasına çarptırılır.

Nisa Sofiya Aksongur Ova karakterini canlandırmaktadır. Ova, Memo'nun 7 yaşındaki kızıdır. Babasını çok seven Ova, onun haksız yere hapse atılmasına çok üzülür.

Deniz Baysal Mine karakterini canlandırmaktadır. Mine, Ova'nın okul öğretmenidir. Memo'nun masumiyetine inanan Mine, onun hapse girmesine engel olmak için mücadele eder.

Yurdaer Okur Aydın karakterini canlandırmaktadır. Aydın, Memo'nun hapishanedeki tek arkadaşıdır. Memo'ya destek olan Aydın, onun hayata tutunmasını sağlar.

İlker Aksum Askorozlu karakterini canlandırmaktadır. Askorozlu, hapishanenin acımasız müdürüdür. Memo'nun hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapar.

Celile Toyon Fatma karakterini canlandırmaktadır. Fatma, Memo'nun hapishanedeki hücre arkadaşıdır. Memo'ya annelik yapan Fatma, onun en büyük destekçisidir.

Mesut Akusta Yusuf karakterini canlandırmaktadır. Yusuf, Memo'nun davasını üstlenen avukattır. Memo'nun masumiyetini kanıtlamak için mücadele eder.

Sarp Akkaya Müdür Nail karakterini canlandırmaktadır. Müdür Nail, hapishanenin yeni müdürüdür. Memo'ya karşı daha anlayışlı olan Müdür Nail, onun serbest bırakılması için çalışır.

Yıldıray Şahinler Yüzbaşı Faruk karakterini canlandırmaktadır. Yüzbaşı Faruk, Memo'nun suçsuzluğunu kanıtlamak için çalışan bir askerdir.

Deniz Celiloğlu Hatice karakterini canlandırmaktadır. Hatice, Ova'nın annesidir. Memo'yu çok seven Hatice, onun hapse girmesine çok üzülür.

Doğukan Polat Tevfik karakterini canlandırmaktadır. Tevfik, hapishanedeki bir mahkumdur. Memo'ya yardım eden Tevfik, onun en yakın arkadaşlarından biridir.

Serhan Onat Meydancı Selim karakterini canlandırmaktadır. Meydancı Selim, hapishanenin meydancısıdır. Memo'ya yardım eden Meydancı Selim, onun en yakın arkadaşlarından biridir.

7. Koğuştaki Mucize güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplayan bir filmdir. Film, 2019 yılında vizyona girdiğinde Türkiye'de en çok izlenen film olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.