,, ,

4.3 Büyüklüğündeki Artçı Depremin Ardından Bolu Merkezindeki KYK Yurdunda Kalan Öğrenciler Panikle Binayı Terk Etti

Gündem 23.11.2022 - 09:23, Güncelleme: 23.11.2022 - 09:23 3401+ kez okundu.
 

4.3 Büyüklüğündeki Artçı Depremin Ardından Bolu Merkezindeki KYK Yurdunda Kalan Öğrenciler Panikle Binayı Terk Etti

4.3 Büyüklüğündeki Artçı Depremin Ardından Bolu Merkezindeki Kyk Yurdunda Kalan Öğrenciler Panikle Binayı Terk Etti
Düzce ’deki 4.3 büyüklüğündeki artçı depremin ardından, Bolu kent merkezindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu ’nda kalan öğrenciler, yurt binasını terk etti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin merkez üssünü Düzce - Gölyaka , büyüklüğünü ise 4.3 olarak açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Düzce-Gümüşova büyüklüğünü ise 4.2 olarak bildirdi.  Düzce’de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki artçı depremin ardından Bolu kent merkezindeki, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt binasını panikle terk etti. Fenalaşan bazı öğrencilere sağlık ekipleri müdahale etti. Haber: HIZIR İLYAS YILDIRIM  
4.3 Büyüklüğündeki Artçı Depremin Ardından Bolu Merkezindeki Kyk Yurdunda Kalan Öğrenciler Panikle Binayı Terk Etti

Düzce ’deki 4.3 büyüklüğündeki artçı depremin ardından, Bolu kent merkezindeki Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu ’nda kalan öğrenciler, yurt binasını terk etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin merkez üssünü Düzce - Gölyaka , büyüklüğünü ise 4.3 olarak açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de depremin merkez üssünü Düzce-Gümüşova büyüklüğünü ise 4.2 olarak bildirdi. 

Düzce’de meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki artçı depremin ardından Bolu kent merkezindeki, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Hayrettin Tokadi Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt binasını panikle terk etti. Fenalaşan bazı öğrencilere sağlık ekipleri müdahale etti.

Haber: HIZIR İLYAS YILDIRIM

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.