,, ,

31 Ocak 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı

Yayın Akışı 01.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 01.02.2024 - 10:35 3540+ kez okundu.
 

31 Ocak 2024 Reyting Sonuçları Açıklandı

31 Ocak 2024 reyting sonuçlarına göre, ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, Total ve ABC1 kategorilerinde zirvede. Sandık Kokusu AB’de birinci.
31 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan televizyon programlarının reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırayı ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman aldı. Total Total kategorisinde Kuruluş Osman 8,15 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı. İkinci sırada 5,65 reyting puanı ile Şahane Hayatım , üçüncü sırada 4,63 reyting puanı ile Sandık Kokusu ve on altıncı sırada 2,17 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı. AB AB kategorisinde Kuruluş Osman 5,38 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı. Birinci sırada 5,25 reyting puanı ile Sandık Kokusu üçüncü sırada 4,96 reyting puanı ile Şahane Hayatım ve on sekizinci sırada 1,42 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı. ABC1 ABC1 kategorisinde Kuruluş Osman 7,74 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada 5,78 reyting puanı ile Sandık Kokusu dördüncü sırada 5,38 reyting puanı ile Şahane Hayatım ve on beşinci sırada 2,01 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı. Kuruluş Osman'ın başarısı sürüyor Kuruluş Osman üçüncü sezonunda da reytinglerde zirveye oturmayı başardı. Dizinin AB kategorisinde ikinci sıraya yerleşmesi, dizinin geniş bir izleyici kitlesine ulaştığını gösteriyor. Sandık Kokusu'nun yükselişi Yeni başlayan diziler arasında Sandık Kokusu dikkat çeken bir performans sergiledi. Dizinin AB kategorisinde birinci sıraya yerleşmesi, dizinin ilgiyle takip edildiğini gösteriyor. Bir Sevdadır'ın düşüşe geçmesi Bir Sevdadır dizisi, ilk haftalarda iyi bir performans sergilemesine rağmen, son haftalarda reytinglerde düşüşe geçti. Dizinin bu düşüşe neden olan faktörler araştırılıyor.
31 Ocak 2024 reyting sonuçlarına göre, ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, Total ve ABC1 kategorilerinde zirvede. Sandık Kokusu AB’de birinci.

31 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan televizyon programlarının reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırayı ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman aldı.

Total

Total kategorisinde Kuruluş Osman 8,15 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı. İkinci sırada 5,65 reyting puanı ile Şahane Hayatım , üçüncü sırada 4,63 reyting puanı ile Sandık Kokusu ve on altıncı sırada 2,17 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı.

AB

AB kategorisinde Kuruluş Osman 5,38 reyting puanı ile ikinci sırada yer aldı. Birinci sırada 5,25 reyting puanı ile Sandık Kokusu üçüncü sırada 4,96 reyting puanı ile Şahane Hayatım ve on sekizinci sırada 1,42 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı.

ABC1

ABC1 kategorisinde Kuruluş Osman 7,74 reyting puanı ile birinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada 5,78 reyting puanı ile Sandık Kokusu dördüncü sırada 5,38 reyting puanı ile Şahane Hayatım ve on beşinci sırada 2,01 reyting puanı ile Bir Sevdadır yer aldı.

Kuruluş Osman'ın başarısı sürüyor

Kuruluş Osman üçüncü sezonunda da reytinglerde zirveye oturmayı başardı. Dizinin AB kategorisinde ikinci sıraya yerleşmesi, dizinin geniş bir izleyici kitlesine ulaştığını gösteriyor.

Sandık Kokusu'nun yükselişi

Yeni başlayan diziler arasında Sandık Kokusu dikkat çeken bir performans sergiledi. Dizinin AB kategorisinde birinci sıraya yerleşmesi, dizinin ilgiyle takip edildiğini gösteriyor.

Bir Sevdadır'ın düşüşe geçmesi

Bir Sevdadır dizisi, ilk haftalarda iyi bir performans sergilemesine rağmen, son haftalarda reytinglerde düşüşe geçti. Dizinin bu düşüşe neden olan faktörler araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.