,, ,

29 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Kızıl Goncalar Zirvede!

Yayın Akışı 30.04.2024 - 10:25, Güncelleme: 30.04.2024 - 10:28 2013 kez okundu.
 

29 Nisan 2024 Reyting Sonuçları: Kızıl Goncalar Zirvede!

Reytinglerde Kızıl Goncalar Zirvede! Survivor ve Kudüs Fatihi Yerini Koruyor (29 Nisan)
Total: Kızıl Goncalar : 7,21 Survivor All Star : 5,30 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi : 4,81 Ömer : 4,03 AB: Kızıl Goncalar : 8,93 Survivor All Star : 4,10 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi : 3,48 Ömer : 3,32 ABC: Kızıl Goncalar : 9,91 Survivor All Star : 4,69 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi : 4,11 Ömer : 3,76 Detaylar: Kızıl Goncalar , Total ve AB gruplarında zirveyi bırakmadı. Survivor All Star , Total'de ikinci, AB'de ise üçüncü sırada yer aldı. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi , Total'de üçüncü, AB'de ise dördüncü sırada yer aldı. Ömer , Total'de dördüncü, AB'de ise beşinci sırada yer aldı. Kızıl Goncalar , ABC grubunda da zirvede yer aldı. Survivor All Star , ABC'de üçüncü sıraya yükseldi. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, ABC'de beşinci sıraya geriledi. Ömer , ABC'de dördüncü sırada yer aldı. Genel Değerlendirme: 29 Nisan Pazartesi günü reytinglerde önemli bir değişim yaşanmadı. Kızıl Goncalar Total ve AB gruplarında zirveyi korurken, Survivor All Star ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yerlerini korudu. Ömer ise Total'de dördüncü, AB'de ise beşinci sırada yer aldı. ABC grubunda ise Kızıl Goncalar zirvede yer alırken, Survivor All Star üçüncü, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi beşinci ve Ömer dördüncü sırada yer aldı.
Reytinglerde Kızıl Goncalar Zirvede! Survivor ve Kudüs Fatihi Yerini Koruyor (29 Nisan)

Total:

AB:

ABC:

Detaylar:

Genel Değerlendirme:

29 Nisan Pazartesi günü reytinglerde önemli bir değişim yaşanmadı. Kızıl Goncalar Total ve AB gruplarında zirveyi korurken, Survivor All Star ve Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yerlerini korudu. Ömer ise Total'de dördüncü, AB'de ise beşinci sırada yer aldı. ABC grubunda ise Kızıl Goncalar zirvede yer alırken, Survivor All Star üçüncü, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi beşinci ve Ömer dördüncü sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.