,, ,

252 nerenin alan kodu

Gündem 19.08.2023 - 14:52, Güncelleme: 19.08.2023 - 14:52 4121+ kez okundu.
 

252 nerenin alan kodu

252 nerenin alan kodu
0252 alan kodu Türkiye’nin güneybatısında yer alan Muğla iline aittir. Muğla, Ege Bölgesi’nde bulunan ve turizm açısından önemli bir şehirdir. Muğla’nın ilçeleri arasında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Dalaman, Milas gibi ünlü tatil beldeleri vardır. Muğla’nın nüfusu 2020 yılı itibarıyla 1 milyon 8 bin 825 kişidir1. Muğla’ya bu alan kodu üzerinden güvenli şekilde ulaşabilirsiniz. Özellikle ilçeleri açısından yaz turizmi için çok önemli olan Muğla adına, 0252 alan kodu ile beraber ilçelerinin alan kodu kapsamında farklı noktalara ulaşım sağlamanız mümkündür. Muğla’dan gelecek aramalar için de çağrının bu şehirden olduğunu anlayabilirsiniz.
252 nerenin alan kodu

0252 alan kodu Türkiye’nin güneybatısında yer alan Muğla iline aittir. Muğla, Ege Bölgesi’nde bulunan ve turizm açısından önemli bir şehirdir. Muğla’nın ilçeleri arasında Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça, Dalaman, Milas gibi ünlü tatil beldeleri vardır. Muğla’nın nüfusu 2020 yılı itibarıyla 1 milyon 8 bin 825 kişidir1.

Muğla’ya bu alan kodu üzerinden güvenli şekilde ulaşabilirsiniz. Özellikle ilçeleri açısından yaz turizmi için çok önemli olan Muğla adına, 0252 alan kodu ile beraber ilçelerinin alan kodu kapsamında farklı noktalara ulaşım sağlamanız mümkündür. Muğla’dan gelecek aramalar için de çağrının bu şehirden olduğunu anlayabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.