,, ,

19 Mart 2024 Reyting Sonuçları: "Bahar" Zirvede, "Survivor" Düşüşte!

Tv-Dünyası 20.03.2024 - 10:15, Güncelleme: 20.03.2024 - 10:15 4409+ kez okundu.
 

19 Mart 2024 Reyting Sonuçları: "Bahar" Zirvede, "Survivor" Düşüşte!

Show TV’nin ‘Bahar’ dizisi, reytinglerde zirveyi bırakmadı. ‘Survivor All Star’ sıra düştü, ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ ilgi gördü.
Total Grubunda: Show TV'nin sevilen dizisi " Bahar " bu hafta da reytinglerde zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 11,35'lik reyting oranıyla Total grubunda en çok izlenen program oldu. " Bahar "ın özeti de izleyicilerden ilgi gördü ve 6,90'lik reytingle ikinci sırada yer aldı. TV8 'de yayınlanan " Survivor All Star " ise 5,57'lik reytingle üçüncü sırada yer aldı. Geçen hafta ikinci sırada olan "Survivor" bu hafta bir sıra düştü. ATV 'nin yeni dizisi " Yabani " 4,05'lik reytingle altıncı, TRT 1'in " Ben Bu Cihana Sığmazam " dizisi ise 3,89'luk reytingle yedinci sırada yer aldı. Kanal D'nin tarihi dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı" 3,59'luk reytingle onuncu sırada yer aldı. AB Grubunda: "Bahar" AB grubunda da zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 14,18'lik reyting oranıyla AB grubunda en çok izlenen program oldu. "Bahar"ın özeti AB grubunda da ilgi gördü ve 8,07'lik reytingle ikinci sırada yer aldı. "Survivor All Star" AB grubunda 4,35'lik reytingle üçüncü sırada yer aldı. Dizi Total grubunda olduğu gibi AB grubunda da bir sıra düştü. "Mehmed Fetihler Sultanı" AB grubunda 4,18'lik reytingle dördüncü sıraya yükseldi. "Yabani" AB grubunda 2,52'lik reytingle altıncı, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 2,12'lik reytingle on beşinci sırada yer aldı. ABC1 Grubunda: "Bahar" ABC1 grubunda da zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 14,66'lık reyting oranıyla ABC1 grubunda en çok izlenen program oldu. " Bahar "ın özeti ABC1 grubunda da ilgi gördü ve 8,64'lük reytingle ikinci sırada yer aldı. "Survivor All Star" ABC1 grubunda 5,64'lük reytingle üçüncü sırada yer aldı. "Mehmed Fetihler Sultanı" ABC1 grubunda 4,16'lık reytingle beşinci sıraya yükseldi. "Yabani" ABC1 grubunda 3,48'lik reytingle yedinci, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 3,14'lük reytingle dokuzuncu sırada yer aldı. Sonuç olarak: " Bahar " dizisi bu hafta da tüm gruplarda zirveyi kimseye bırakmadı ve reytinglerin hakimi olduğunu kanıtladı. "Survivor All Star" her iki grupta da bir sıra düşerek zirveden uzaklaştı. " Mehmed Fetihler Sultanı " her iki grupta da reytingini yükselterek izleyicilerden ilgi görmeye başladı. "Yabani" ve " Ben Bu Cihana Sığmazam " dizileri reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi.
Show TV’nin ‘Bahar’ dizisi, reytinglerde zirveyi bırakmadı. ‘Survivor All Star’ sıra düştü, ‘Mehmed Fetihler Sultanı’ ilgi gördü.

Total Grubunda:

  • Show TV'nin sevilen dizisi " Bahar " bu hafta da reytinglerde zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 11,35'lik reyting oranıyla Total grubunda en çok izlenen program oldu.
  • " Bahar "ın özeti de izleyicilerden ilgi gördü ve 6,90'lik reytingle ikinci sırada yer aldı.
  • TV8 'de yayınlanan " Survivor All Star " ise 5,57'lik reytingle üçüncü sırada yer aldı. Geçen hafta ikinci sırada olan "Survivor" bu hafta bir sıra düştü.
  • ATV 'nin yeni dizisi " Yabani " 4,05'lik reytingle altıncı, TRT 1'in " Ben Bu Cihana Sığmazam " dizisi ise 3,89'luk reytingle yedinci sırada yer aldı.
  • Kanal D'nin tarihi dizisi "Mehmed Fetihler Sultanı" 3,59'luk reytingle onuncu sırada yer aldı.

AB Grubunda:

  • "Bahar" AB grubunda da zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 14,18'lik reyting oranıyla AB grubunda en çok izlenen program oldu.
  • "Bahar"ın özeti AB grubunda da ilgi gördü ve 8,07'lik reytingle ikinci sırada yer aldı.
  • "Survivor All Star" AB grubunda 4,35'lik reytingle üçüncü sırada yer aldı. Dizi Total grubunda olduğu gibi AB grubunda da bir sıra düştü.
  • "Mehmed Fetihler Sultanı" AB grubunda 4,18'lik reytingle dördüncü sıraya yükseldi.
  • "Yabani" AB grubunda 2,52'lik reytingle altıncı, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 2,12'lik reytingle on beşinci sırada yer aldı.

ABC1 Grubunda:

  • "Bahar" ABC1 grubunda da zirveyi kimseye bırakmadı. Dizi, 14,66'lık reyting oranıyla ABC1 grubunda en çok izlenen program oldu.
  • " Bahar "ın özeti ABC1 grubunda da ilgi gördü ve 8,64'lük reytingle ikinci sırada yer aldı.
  • "Survivor All Star" ABC1 grubunda 5,64'lük reytingle üçüncü sırada yer aldı.
  • "Mehmed Fetihler Sultanı" ABC1 grubunda 4,16'lık reytingle beşinci sıraya yükseldi.
  • "Yabani" ABC1 grubunda 3,48'lik reytingle yedinci, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ise 3,14'lük reytingle dokuzuncu sırada yer aldı.

Sonuç olarak:

  • " Bahar " dizisi bu hafta da tüm gruplarda zirveyi kimseye bırakmadı ve reytinglerin hakimi olduğunu kanıtladı.
  • "Survivor All Star" her iki grupta da bir sıra düşerek zirveden uzaklaştı.
  • " Mehmed Fetihler Sultanı " her iki grupta da reytingini yükselterek izleyicilerden ilgi görmeye başladı.
  • "Yabani" ve " Ben Bu Cihana Sığmazam " dizileri reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.