,, ,

18 yaşındaki gencin vahşi cinayeti! Derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Gündem 17.10.2023 - 13:54, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:54 2702+ kez okundu.
 

18 yaşındaki gencin vahşi cinayeti! Derede elleri, ayakları ve ağzı bağlı cesedi bulundu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kayıp Anıl Alperen Yılmaz’ın (18) vurulmuş ve bağlı cesedi bulundu. Polis, cinayeti aydınlatmak için soruşturma başlattı
Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, 6 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Anıl Alperen Yılmaz'ın (18), dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş cesedi bulundu. Olay, dün akşam saatlerinde Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi 'nde meydana geldi. İddiaya göre, dere yatağında hareketsiz halde yatan bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede cesedin Anıl Alperen Yılmaz'a ait olduğunu belirledi. Yılmaz'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belli olacak. Ailenin kayıp ihbarında bulunduğu Anıl Alperen Yılmaz'ın, 6 gün önce evden ayrıldığı ve bir daha dönmediği öğrenildi. Yılmaz'ın öldürülmesi, mahallede büyük üzüntüye neden oldu. Polis soruşturma başlattı Polis ekipleri, Yılmaz'ın cinayetini aydınlatmak için çalışma başlattı. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca, Yılmaz'ın yakın çevresindeki kişilerle de görüşmeler yapıyor. Yılmaz'ın öldürülmesi, Denizli'de büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Yılmaz'ın katilleri bulunup, en ağır şekilde cezalandırılmaları istendi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde kayıp Anıl Alperen Yılmaz’ın (18) vurulmuş ve bağlı cesedi bulundu. Polis, cinayeti aydınlatmak için soruşturma başlattı

Denizli 'nin Pamukkale ilçesinde, 6 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Anıl Alperen Yılmaz'ın (18), dere yatağında elleri, ayakları ve ağzı bağlı, göğsünden vurulmuş cesedi bulundu.

Olay, dün akşam saatlerinde Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi 'nde meydana geldi. İddiaya göre, dere yatağında hareketsiz halde yatan bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede cesedin Anıl Alperen Yılmaz'a ait olduğunu belirledi.

Yılmaz'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yılmaz'ın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

Ailenin kayıp ihbarında bulunduğu Anıl Alperen Yılmaz'ın, 6 gün önce evden ayrıldığı ve bir daha dönmediği öğrenildi. Yılmaz'ın öldürülmesi, mahallede büyük üzüntüye neden oldu.

Polis soruşturma başlattı

Polis ekipleri, Yılmaz'ın cinayetini aydınlatmak için çalışma başlattı. Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca, Yılmaz'ın yakın çevresindeki kişilerle de görüşmeler yapıyor.

Yılmaz'ın öldürülmesi, Denizli'de büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, Yılmaz'ın katilleri bulunup, en ağır şekilde cezalandırılmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.