,, ,

16 ilde terör operasyonu: 120 şüpheli gözaltında

Gündem 17.02.2024 - 10:32, Güncelleme: 17.02.2024 - 10:38 2940+ kez okundu.
 

16 ilde terör operasyonu: 120 şüpheli gözaltında

İçişleri Bakanı Yerlikaya, 16 ilde terör örgütüne operasyon duyurdu. 120 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, teröristlere göz açtırmayacaklarını söyledi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , 16 ilde bölücü terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Bozdoğan-2 operasyonlarında 120 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız.” dedi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Afyon , Ankara , Aydın , Bingöl , Hakkari , Hatay, İzmir , Kars , Kayseri , Kocaeli , Konya , Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli olmak üzere toplam 16 ilde düzenlenen Bozdoğan-2 operasyonlarında; bölücü terör örgütü ve Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren, illegal sokak eylemlerine katılan ve milis/işbirlikçi olduklarına dair haklarında bilgiler elde edinilen, terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 120 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerini kullandı. Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılıklarının devam edeceğini vurgulayarak, “Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar aralıksız devam edecek.” dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 16 ilde terör örgütüne operasyon duyurdu. 120 şüpheli gözaltına alındı. Bakan Yerlikaya, teröristlere göz açtırmayacaklarını söyledi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , 16 ilde bölücü terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen Bozdoğan-2 operasyonlarında 120 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, “Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız.” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Afyon , Ankara , Aydın , Bingöl , Hakkari , Hatay, İzmir , Kars , Kayseri , Kocaeli , Konya , Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli olmak üzere toplam 16 ilde düzenlenen Bozdoğan-2 operasyonlarında; bölücü terör örgütü ve Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösteren, illegal sokak eylemlerine katılan ve milis/işbirlikçi olduklarına dair haklarında bilgiler elde edinilen, terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 120 şüpheli yakalandı.

Operasyonlarda ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik ederek, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.” ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, terörle mücadelede kararlılıklarının devam edeceğini vurgulayarak, “Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar aralıksız devam edecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.