,, ,

13 Kasım 2023 Akrep Burcunda Yeniay: Değişim ve Dönüşüm Zamanı

Astroloji 13.11.2023 - 08:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 08:59 4556+ kez okundu.
 

13 Kasım 2023 Akrep Burcunda Yeniay: Değişim ve Dönüşüm Zamanı

Astrolog Zeynep Aşcı, 13 Kasım 2023’teki Yeniay’ın hayatlarımızda önemli değişimlere yol açacağını belirtiyor. Eskiye dair ne varsa eskide kalacak ve kadersel yenilikler hayatlarımıza dahil olacak.
Astrolog Zeynep Aşcı , 13 Kasım 2023 Pazartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniayın hayatlarımızda önemli değişim ve dönüşümlere neden olacağını söylüyor. Aşcı, yeniayın eskiye dair ne varsa eskide bırakacağını ve kadersel yeniliklerin hayatlarımıza dahil olacağını belirtiyor. Aşcı, yeniayın Akrep burcunda gerçekleşmesinin büyük patron Pluton'u da işin içine dahil ettiğini belirterek, "Patron 'değiş' diyor 'Aynı kalma! Sabit kalma! Aynı sabitte kalırsan bir şey öğrenemezsin ve ilerleyemezsin'" diyor. Aşcı, Plutonik yeniliklere direnmenin de çok önemli olduğunu belirterek, "Direnç sadece işleri zorlaştırır" diyor. Aşcı, yeniayın Mars'ın da etkisi altında olduğunu belirterek, "Mars, Yeniay da Akrep stelyumunun içinde önemli bir görevde" diyor. Yeniay'ın etkileri Aşcı, yeniayın etkilerini şu şekilde sıralıyor: Eskiye dair ne varsa eskide kalacak. Kadersel yenilikler hayatlarımıza dahil olacak. Ev, iş, bulunduğumuz yer, arkadaşlar, yakın ve sosyal çevre değişebilir. Yeni ortam, yeni iş, yeni çevre, yeni insanlar, yeni konular gündeme gelebilir. Plutonik yeniliklere direnmemek önemli. Yeniay, 2022 tutulmalarından birini tekrar tetikleyecek. 2022'den bu yana emek verilen konularda enerji yoğunlaşacak. Kadınlar ve erkekler için genital ve üreme organları ile ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir. Tutkuların artacağından cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklara dikkat etmek gerekiyor. İyi bir şeye emek verilmemiş de olabilir. Hırs, düşmanlık, dedikodu, yalan, aldatma, insan kayırma, hile, bilerek isteyerek maddi manevi zarar vermek, intikam alma isteği gibi duygu durumları aktif olabilir. Farkındalık geliştirerek bu duyguları olumlu alanlara kanalize etmek gerekiyor. Ceres de Akrep stelyumunun içinde ve Yeniay dan etki alıyor. Kendi kendinizi ve yakınlarınızı besleme şeklinizde de önemli değişim dönüşümler var. Yeni işe başlayacak olanlar için çok bilinmeyen bir işte çalışabilirler. Bilinmeyen bir işte sıra dışı özgün yetenekleriyle kendilerini ortaya koyabilirler. Yaptıkları iş, kendilerini nasıl ortaya koydukları ile ilgili tanınırlık kazanabilirler. Aniden gelebilecek haberlerle uzun yolculuklara ve hatta yurt dışına gidebilirler. Hayata yeni giren konu ve kavramlardan kaynaklı sözleşmeler imzalayabilirler. Aşcı, sözlerini şöyle tamamlıyor: "Her ne yaşanacaksa 'Oluş'ta oldu. Farkındalık düzeyimizi yükselterek oluş düzeyimizi yükseltelim."
Astrolog Zeynep Aşcı, 13 Kasım 2023’teki Yeniay’ın hayatlarımızda önemli değişimlere yol açacağını belirtiyor. Eskiye dair ne varsa eskide kalacak ve kadersel yenilikler hayatlarımıza dahil olacak.

Astrolog Zeynep Aşcı , 13 Kasım 2023 Pazartesi günü Akrep burcunda gerçekleşecek Yeniayın hayatlarımızda önemli değişim ve dönüşümlere neden olacağını söylüyor. Aşcı, yeniayın eskiye dair ne varsa eskide bırakacağını ve kadersel yeniliklerin hayatlarımıza dahil olacağını belirtiyor.

Aşcı, yeniayın Akrep burcunda gerçekleşmesinin büyük patron Pluton'u da işin içine dahil ettiğini belirterek, "Patron 'değiş' diyor 'Aynı kalma! Sabit kalma! Aynı sabitte kalırsan bir şey öğrenemezsin ve ilerleyemezsin'" diyor.

Aşcı, Plutonik yeniliklere direnmenin de çok önemli olduğunu belirterek, "Direnç sadece işleri zorlaştırır" diyor.

Aşcı, yeniayın Mars'ın da etkisi altında olduğunu belirterek, "Mars, Yeniay da Akrep stelyumunun içinde önemli bir görevde" diyor.

Yeniay'ın etkileri

Aşcı, yeniayın etkilerini şu şekilde sıralıyor:

  • Eskiye dair ne varsa eskide kalacak.
  • Kadersel yenilikler hayatlarımıza dahil olacak.
  • Ev, iş, bulunduğumuz yer, arkadaşlar, yakın ve sosyal çevre değişebilir.
  • Yeni ortam, yeni iş, yeni çevre, yeni insanlar, yeni konular gündeme gelebilir.
  • Plutonik yeniliklere direnmemek önemli.
  • Yeniay, 2022 tutulmalarından birini tekrar tetikleyecek.
  • 2022'den bu yana emek verilen konularda enerji yoğunlaşacak.
  • Kadınlar ve erkekler için genital ve üreme organları ile ilgili sağlık konuları gündeme gelebilir.
  • Tutkuların artacağından cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklara dikkat etmek gerekiyor.
  • İyi bir şeye emek verilmemiş de olabilir.
  • Hırs, düşmanlık, dedikodu, yalan, aldatma, insan kayırma, hile, bilerek isteyerek maddi manevi zarar vermek, intikam alma isteği gibi duygu durumları aktif olabilir.
  • Farkındalık geliştirerek bu duyguları olumlu alanlara kanalize etmek gerekiyor.
  • Ceres de Akrep stelyumunun içinde ve Yeniay dan etki alıyor.
  • Kendi kendinizi ve yakınlarınızı besleme şeklinizde de önemli değişim dönüşümler var.
  • Yeni işe başlayacak olanlar için çok bilinmeyen bir işte çalışabilirler.
  • Bilinmeyen bir işte sıra dışı özgün yetenekleriyle kendilerini ortaya koyabilirler.
  • Yaptıkları iş, kendilerini nasıl ortaya koydukları ile ilgili tanınırlık kazanabilirler.
  • Aniden gelebilecek haberlerle uzun yolculuklara ve hatta yurt dışına gidebilirler.
  • Hayata yeni giren konu ve kavramlardan kaynaklı sözleşmeler imzalayabilirler.

Aşcı, sözlerini şöyle tamamlıyor:

"Her ne yaşanacaksa 'Oluş'ta oldu. Farkındalık düzeyimizi yükselterek oluş düzeyimizi yükseltelim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.