,, ,

12 yıl aradan sonra müziğe dönen Özbek popçu Şahsenem, 2. teklisini yayınladı

Müzik 03.11.2023 - 09:54, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:56 8957+ kez okundu.
 

12 yıl aradan sonra müziğe dönen Özbek popçu Şahsenem, 2. teklisini yayınladı

Özbek popçu Şahsenem, 12 yıl aradan sonra 2. teklisi 'Bitsin Artık’ı yayınladı. Şarkının söz ve müziği Mert Aktürk’e ait. Şarkı, tüm dijital platformlarda.
12 yıl aradan sonra müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Özbek popçu Şahsenem 2. teklisini yayınladı. Sonbahar ruhuna uygun " Bitsin Artık " isimli şarkının sözleri ve müziği Mert Aktürk 'e, düzenlemesi ise yine Mert Aktürk 'e ait. Klibi Murat Alphan tarafından çekilen şarkıda Şahsenem güzelliğiyle büyülüyor. Şahsenem klip çalışmalarında giydiği kıyafetlerin sevenleri tarafından yakından takip edildiğini belirterek, 2. teklisinde Uluslar arası tasarımcı CCK Moda evi Cengiz Çetinkaya ile çalıştığını söyledi. Türk moda sektörünün dünya devleriyle yarışacak düzeyde olduğunu vurgulayan Şahsenem, "Arka arkaya gelen tekli şarkı çalışmalarıyla müzik dünyasında bir Şahsenem rüzgarı estirmeye başladım. Şimdilik bir rüzgar ama yakında Şahsenem rüzgarı kasırgaya dönüşecek" dedi. Şahsenem'in yeni şarkısı "Bitsin Artık" bugün tüm dijital platformlarda yayında.
Özbek popçu Şahsenem, 12 yıl aradan sonra 2. teklisi 'Bitsin Artık’ı yayınladı. Şarkının söz ve müziği Mert Aktürk’e ait. Şarkı, tüm dijital platformlarda.

12 yıl aradan sonra müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Özbek popçu Şahsenem 2. teklisini yayınladı. Sonbahar ruhuna uygun " Bitsin Artık " isimli şarkının sözleri ve müziği Mert Aktürk 'e, düzenlemesi ise yine Mert Aktürk 'e ait. Klibi Murat Alphan tarafından çekilen şarkıda Şahsenem güzelliğiyle büyülüyor.

Şahsenem klip çalışmalarında giydiği kıyafetlerin sevenleri tarafından yakından takip edildiğini belirterek, 2. teklisinde Uluslar arası tasarımcı CCK Moda evi Cengiz Çetinkaya ile çalıştığını söyledi. Türk moda sektörünün dünya devleriyle yarışacak düzeyde olduğunu vurgulayan Şahsenem, "Arka arkaya gelen tekli şarkı çalışmalarıyla müzik dünyasında bir Şahsenem rüzgarı estirmeye başladım. Şimdilik bir rüzgar ama yakında Şahsenem rüzgarı kasırgaya dönüşecek" dedi.

Şahsenem'in yeni şarkısı "Bitsin Artık" bugün tüm dijital platformlarda yayında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.