,, ,

11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

Gündem 18.01.2024 - 10:01, Güncelleme: 18.01.2024 - 10:01 3326+ kez okundu.
 

11 ilde DEAŞ ve El Kaide operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik 11 ildeki ‘KAHRAMANLAR-45’ operasyonunda 36 şüpheliyi yakaladığını duyurdu. Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 11 ilde 3 gün süren ve sona eren “KAHRAMANLAR-45” operasyonlarında 36 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını ve milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceklerini belirtti. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, Terörle Mücadele Daire Başkanlığınca; Antalya, Düzce, Elazığ, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon’da 3 gündür devam eden ve sona eren “KAHRAMANLAR-45” operasyonlarında; Antalya ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs, Düzce ’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs, Elazığ ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli şahıs, İstanbul ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli şahıs, Konya’da EL KAİDE terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli şahıs, Mersin’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli şahıs, Ordu’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs, Rize’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs, Sakarya’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs, Sivas’ta DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs ve Trabzon’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda 39 bin Dolar, 11 bin Euro, 200 bin TL ve çok miktarda diğer ülkelere ait döviz ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik etti ve Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenlediklerini ve terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini belirtti.
İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ ve El Kaide’ye yönelik 11 ildeki ‘KAHRAMANLAR-45’ operasyonunda 36 şüpheliyi yakaladığını duyurdu. Terörle mücadele kararlılıkla devam edecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya , sosyal medya hesabından DEAŞ ve El Kaide terör örgütlerine yönelik 11 ilde 3 gün süren ve sona eren “KAHRAMANLAR-45” operasyonlarında 36 şüpheli şahsın yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını ve milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı koordinesinde, Terörle Mücadele Daire Başkanlığınca; Antalya, Düzce, Elazığ, İstanbul, Konya, Mersin, Ordu, Rize, Sakarya, Sivas ve Trabzon’da 3 gündür devam eden ve sona eren “KAHRAMANLAR-45” operasyonlarında;

  • Antalya ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs,
  • Düzce ’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs,
  • Elazığ ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli şahıs,
  • İstanbul ’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli şahıs,
  • Konya’da EL KAİDE terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 6 şüpheli şahıs,
  • Mersin’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 7 şüpheli şahıs,
  • Ordu’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs,
  • Rize’de DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs,
  • Sakarya’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs,
  • Sivas’ta DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 1 şüpheli şahıs ve
  • Trabzon’da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 2 şüpheli şahıs yakalandı.

Operasyonlarda yapılan aramalarda 39 bin Dolar, 11 bin Euro, 200 bin TL ve çok miktarda diğer ülkelere ait döviz ile çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konuldu.

Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren kahraman polisleri tebrik etti ve Allah’ın ayaklarına taş değdirmemesini diledi.

Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenlediklerini ve terörle mücadelelerinin son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.