,, ,

03/12/2023 Reyting Sonuçları: Yargı ve Teşkilat Birinciliği Paylaştı

Yayın Akışı 04.12.2023 - 13:38, Güncelleme: 04.12.2023 - 13:38 4088+ kez okundu.
 

03/12/2023 Reyting Sonuçları: Yargı ve Teşkilat Birinciliği Paylaştı

3 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde “Yargı” ve “Teşkilat” dizileri ilk sırayı paylaştı.
03 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırayı Yargı ve Teşkilat dizileri paylaştı. Total Kategorisi Total kategorisinde ilk sırada, Kanal D 'de yayınlanan " Yargı " dizisi yer aldı. Dizi, 5,93 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan " Teşkilat " dizisi yer aldı. Dizi, 5,55 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, Fox TV'de yayınlanan " Kirli Sepeti " dizisi yer aldı. Dizi, 5,10 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı. AB Kategorisi AB kategorisinde ilk sırada, Kanal D'de yayınlanan "Yargı" dizisi yer aldı. Dizi, 7,01 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisi yer aldı. Dizi, 4,84 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, TV8'de yayınlanan "Masterchef Türkiye All Star" yarışması yer aldı. Yarışma, 4,76 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı. ABC1 Kategorisi ABC1 kategorisinde ilk sırada, Kanal D'de yayınlanan "Yargı" dizisi yer aldı. Dizi, 7,25 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisi yer aldı. Dizi, 5,83 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, TV8'de yayınlanan " Masterchef Türkiye All Star " yarışması yer aldı. Yarışma, 4,81 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı. Yeni Dizi Altın Kafes'in Reytingleri Düşük Atv'nin yeni dizisi Altın Kafes, dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde kötü bir açılış yaptı. Dizi, Total kategorisinde 2,41, AB kategorisinde 1,19, ABC1 kategorisinde ise 1,86 reyting aldı. Dizi, ilk bölümde aşk ve entrikayı aynı anda izleyicilerle buluşturmuştu. Ancak, dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı ve diziye yönelik eleştiriler de yapıldı. Altın Kafes'in reytinglerde yükselip yükselmeyeceği, ilerleyen bölümlerde belli olacak. Dizinin, ilk bölümdeki kötü açılışından sonra, yeni bölümlerde reytinglerini artırması için daha iyi bir senaryo ve daha güçlü oyunculuklara ihtiyacı olduğu düşünülüyor.
3 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde “Yargı” ve “Teşkilat” dizileri ilk sırayı paylaştı.

03 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total, AB ve ABC1 kategorilerinde ilk sırayı Yargı ve Teşkilat dizileri paylaştı.

Total Kategorisi

Total kategorisinde ilk sırada, Kanal D 'de yayınlanan " Yargı " dizisi yer aldı. Dizi, 5,93 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan " Teşkilat " dizisi yer aldı. Dizi, 5,55 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, Fox TV'de yayınlanan " Kirli Sepeti " dizisi yer aldı. Dizi, 5,10 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı.

AB Kategorisi

AB kategorisinde ilk sırada, Kanal D'de yayınlanan "Yargı" dizisi yer aldı. Dizi, 7,01 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisi yer aldı. Dizi, 4,84 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, TV8'de yayınlanan "Masterchef Türkiye All Star" yarışması yer aldı. Yarışma, 4,76 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı.

ABC1 Kategorisi

ABC1 kategorisinde ilk sırada, Kanal D'de yayınlanan "Yargı" dizisi yer aldı. Dizi, 7,25 reyting oranı ile en çok izlenen program oldu. İkinci sırada, TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisi yer aldı. Dizi, 5,83 reyting oranı ile ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada, TV8'de yayınlanan " Masterchef Türkiye All Star " yarışması yer aldı. Yarışma, 4,81 reyting oranı ile üçüncü sırada yer aldı.

Yeni Dizi Altın Kafes'in Reytingleri Düşük

Atv'nin yeni dizisi Altın Kafes, dün akşam yayınlanan ilk bölümü ile reytinglerde kötü bir açılış yaptı. Dizi, Total kategorisinde 2,41, AB kategorisinde 1,19, ABC1 kategorisinde ise 1,86 reyting aldı.

Dizi, ilk bölümde aşk ve entrikayı aynı anda izleyicilerle buluşturmuştu. Ancak, dizi sosyal medyada da çok konuşulanlar arasında yer aldı ve diziye yönelik eleştiriler de yapıldı.

Altın Kafes'in reytinglerde yükselip yükselmeyeceği, ilerleyen bölümlerde belli olacak. Dizinin, ilk bölümdeki kötü açılışından sonra, yeni bölümlerde reytinglerini artırması için daha iyi bir senaryo ve daha güçlü oyunculuklara ihtiyacı olduğu düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.