,, ,
Devrim Alkaya
Köşe Yazarı
Devrim Alkaya
 

Zaman iyilik zamanı

Yardımlaşma günü, imece günü gibi kavramları kimse unutmamalı.  İşsiz kalan,  dükkanını açamayan,  iş yapamaz hale gelenler için  destek zamanı.   Herkes önce  akrabaları, oturduğu apartmanı, mahallesi ve çevresi ölçeğinde lütfen dikkatli olsun. Kimseyi kırmadan yardımlaşma sağlansın.  Partiler, mesleki birlikler, odalar, dernekler herkes kendi çevresini kontrol etsin.   Devletin yanında hepimize düşen görevler de var.  Özellikle kayıt dışı çalışanlar çok zor durumda. Onlara işsizlik maaşı da bağlanamıyor.  Ak akçe kara gün içindir derlerdi eskiler.  Günlük yaşamamak gerektiğini virüs gösterdi ama ekonomik şartlar gereği günlük yevmiye ile çalışan binlerce insanımızı lütfen   unutmayalım. Çocukları, yaşlıları  üzmeyelim.  Virüs  değil İyilik bulaşsın  hepimize .
Ekleme Tarihi: 23 Mart 2022 - Çarşamba

Zaman iyilik zamanı

Yardımlaşma günü, imece günü gibi kavramları kimse unutmamalı. 

İşsiz kalan,  dükkanını açamayan,  iş yapamaz hale gelenler için  destek zamanı.  

Herkes önce  akrabaları, oturduğu apartmanı, mahallesi ve çevresi ölçeğinde lütfen dikkatli olsun. Kimseyi kırmadan yardımlaşma sağlansın. 

Partiler, mesleki birlikler, odalar, dernekler herkes kendi çevresini kontrol etsin.  
Devletin yanında hepimize düşen görevler de var. 

Özellikle kayıt dışı çalışanlar çok zor durumda. Onlara işsizlik maaşı da bağlanamıyor. 

Ak akçe kara gün içindir derlerdi eskiler. 
Günlük yaşamamak gerektiğini virüs gösterdi ama ekonomik şartlar gereği günlük yevmiye ile çalışan binlerce insanımızı lütfen   unutmayalım.

Çocukları, yaşlıları  üzmeyelim. 

Virüs  değil İyilik bulaşsın  hepimize .

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.